Ljeto uz knjigu: poklanjamo super paket za mamu i kćer!

Većina mama – ljubiteljica knjiga ne stiže pročitati onoliko naslova koliko bi htjele kroz godinu. Bilo da imate manju ili veću djecu, obaveza uvijek ima i čini se da čitanje knjiga nikako neće dočekati svoj red. No, onda dođe ljeto i vrijeme nekako postane fleksibilno. Djeca imanju manje obaveza pa time i roditelji, a ‘novo otkriveno’ vrijeme ljubitelji knjiga koriste upravo za čitanje. Stoga vam u suradnji s Egmontom poklanjamo dva super naslova, za obiteljsko druženje uz knjige!

SARAH PENNER: IZGUBLJENA LJEKARNA

Tajna ljekarna, skrivena u sjenama Londona osamnaestog stoljeća, poslužuje neuobičajenu klijentelu. Žene diljem grada šapuću o tajanstvenoj osobi po imenu Nella, koja prodaje dobro prikrivene otrove. Ljekarničina je sudbina ugrožena kada njezina najnovija klijentica, tek dvanaestogodišnjakinja, počini kobnu pogrešku te pokrene niz posljedica koje odjekuju kroz stoljeća. U međuvremenu, u današnjem Londonu, Caroline Parcewell desetu godišnjicu braka provodi sama. Kad nabasa na predmet povezan s neriješenim ubojstvima koja su London opsjedala prije dvjesto godina, njezin se život u zapanjujućem preokretu sudbine sudari s ljekarničinim. Taj sudar neće svi preživjeti.. Ne propustite ovu uzbudljivu knjigu koju nećete moći ispustiti iz ruku!

SNJEŽNO KRALJEVSTVO II: ČAROBNE PRIČE

Čarobno kraljevstvo Arendelle krije mnoge zanimljive priče. Upoznaj daleke krajeve i zanimljive stanovnike u društvu Ane i Elze i njihovih prijatelja. Kakvo je
ljeto na dalekom sjeveru i kako izgleda zabava na snijegu? Čemu se veseli Olaf te što je sudbina namijenila Ani i Elzi? Knjiga sadrži kompletnu priču prema filmu Snježno kraljevstvo 2! Vaši mališani će je obožavati i uvijek čitati iznova!

Pratite našu Facebook stranicu jer vas uskoro darujemo ovim naslovima!

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 29. lipnja je Sandra Marinković Čondrić. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Oglas

Komentiraj

komentari