Ljupka Gojić na predstavljanju bite away®uređaja protiv komaraca

Zagreb, 07. lipnja, 2018. – S današnjim temperaturama, nije teško zamisliti vrući ljetni dan, kao stvoren za kampiranje, piknik, planinarenje ili obično uživanje u prirodi. Odabrali ste savršeno mjesto za postavljanje dekice ili ležaljke u laganom hladu dok je sunce na zalasku. No, što je sunce niže, sve manje ostajete samo s društvom s kojim ste došli jer pojavljuju se komarci i drugi insekti željni druženja.

Vrlo je teško izbjeći ubode komaraca, osa, obada i ostalih napasnika, ali izbjeći se mogu neugodne posljedice njihovih uboda zahvaljujući savezniku cijele obitelji – bite away® uređaju na čijem su predstavljanju bili poznati roditelji Ljupka Gojić, Mirna Medaković, Maio Valentić i Nevena Rendeli.

bite away® je patentirani medicinski proizvod koji na potpuno drugačiji način liječi ubode i ugrize insekata. Njegovo djelovanje temelji se na kratkotrajnom, koncentriranom djelovanju topline na usko ograničenom području kože. Keramička dodirna površina bite away®uređaja se postavlja na mjesto uboda ili ugriza na koži i zagrijava se nekoliko sekundi do oko 51°C. Pritom se potiču reakcije tijela koje ublažavaju bol i svrbež. Ako se primijeni odmah nakon ugriza ili uboda, simptomi se često u potpunosti mogu spriječiti. Ako se s primjenom započne i nešto kasnije, simptomi se mogu brže povući.

Elektronički uređaj bite away®je vrlo jednostavan za uporabu, a zahvaljujući djelovanju bez kemikalija, pogodan je za svakoga. Tako je prikladan i za trudnice, alergičare i djecu koja ga samostalno mogu primjenjivati od navršenih 12 godina. Zahvaljujući prikladnoj veličini u obliku olovke bite away®stane u svaku torbu, pa ga se može primijeniti tijekom bilo koje aktivnosti na otvorenom.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari