L’Oréal poziva na natjecanje sve studente mlađe od 30 godina neovisno od godine i područja studiranja!

Tvrtka L’Oréal uputila je poziv studentima iz Hrvatske za sudjelovanje na jednom od najvećih svjetskih natjecanja L’Oréal Brandstorm. Zadatak postavljen pred sudionike natjecanja je osmisliti inovativna rješenja na području budućnosti kozmetičke industrije, a deset najboljih timova imat će priliku svoja rješenja predstaviti na Regionalnom finalu, koje će se održati u travnju ove godine. Pobjednički tim natjecat će se za glavnu svjetsku nagradu: plaćenu tromjesečnu praksu u kreativnom središtu tvrtke L’Oréal u Parizu u okviru koje će raditi na provođenju svoje ideje u djelo.

Poziv na natjecanje otvoren je za sve studente mlađe od 30 godina, neovisno od godine i područja studiranja. Zainteresirani se mogu prijaviti do 20. ožujka 2022. godine putem online platformehttps://brandstorm.loreal.com/en.

U cilju privlačenja što većeg broja mladih inovatora iz različitih područja, L’Oréal Brandstorm je za ovu godinu pripremio izazovan zadatak – budućnost kozmetičke industrije. Sudionici bi u tročlanim timovima trebali raditi na razvoju svoje ideje u jednoj od tri ponuđene kategorije: Inclusion, Green ili Tech track. Sudjelovanjem u ovom programu studentima je omogućeno online mentorstvo, jedinstveni model online učenja, L’Oréal Master Class predavanja, kao i pristup vrijednim materijalima i platformama.

L’Oréal Brandstorm je tijekom tri desetljeća postojanja izrastao u najveće svjetsko natjecanje u inovacijama za studente, koje okuplja više od 61.000 sudionika iz 65 zemalja, pružajući im profesionalno iskustvo koje će im omogućiti da se razvijaju i rastu.

Ovo tradicionalno natjecanje dio je predanosti tvrtke L’Oréal pružanju podrške mladim ljudima na početku njihovog profesionalnog života. Tijekom proteklih godina, Brandstorm se od marketinškog natjecanja pretvorio u tehnološki izazov koji odražava ambiciju tvrtke L’Oréal da postane „Beauty Tech kompanija“.

Za više informacija posjetite: https://brandstorm.loreal.com

Oglas

Komentiraj

komentari