LUIS I DRUŠTVO IZ SVEMIRA

Nova animirana avantura puna preokreta donosi zabavu za cijelu obitelj. Uči nas onoj staroj da se pravi prijatelji poznaju u nevolji, neovisno o tome koje su boje, oblika i odakle dolaze. Jedanaestogodišnji Luis nije kao ostala djeca, a ni njegova priča nije obična. U trenutku kada mu to bude najpotrebnije, pomoć će mu doslovno pasti s neba.

Luis živi s ocem znanstvenikom koji revno istražuje vanzemaljske aktivnosti jer je uvjeren da će svemirci jednoga dana napasti Zemlju sa željom da nas unište. Nitko ne vjeruje u njegove teorije i zbog toga ga smatraju luđakom. Radi noću, a danju spava pa zanemaruje vlastita sina. Ravnatelj Luisove škole stoga smatra kako bi za dječaka bilo najbolje da ga pošalju u internat. Luis bi volio da mu otac posvećuje više pažnje, no, duboko u sebi razumije veličinu njegove znanstvene misije i koliko mu ona znači. Nada se da će se stvari jednom promjeniti i želi ostati živjeti kod kuće, a jedini spas od internata mu je roditeljski sastanak na kojem njegov otac ima priliku dokazati da ipak vodi brigu o djetetu.

Jednoga se dana na njihovu kuću iznenada sruši NLO i Luis shvaća kako stvorenja koja njegov otac godinama istražuje stvarno postoje, ali shvaća i to kako on ima potpuno krivu sliku o njima te sklapa neobično prijateljstvo s tri simpatična vanzemaljca. Luis njima pomaže u zadatku koji su došli obaviti na našoj planeti, a oni u znak zahvalnosti Luisu nude pomoć oko onoga što njega muči. Kada se mali zeleni daju u akciju da poprave jedan ljudski život, čitavoj družini slijedi uzbudljiva i nezaboravna pustolovina…

Svemirska zabava za cijelu obitelj od četvrtka 26. srpnja u svim kinima!

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari