Luxury Baby Fashion predstavlja novu kampanju limitiranu kolekciju – Matching Mom&Princess Outfits!

Dizajnerica brenda Nataša Cifrić predstavlja limitiranu kolekciju idealnu za vruće ljetne dane pred nama.  Naime, radi se o predivnim limitiranim haljinama i suknjama za mame i kćeri koje su istog kroja i od istog materijala.

Luxury Baby Fashion brend je koji je osvojio sve mame koje traže jedinstvene odjevne komade i modne dodatke za svoje male princeze. Preslatkim komadima teško je odoljeti,  a nova kolekcija donosi proljetno/ljetne haljine i suknje, izrađene od najfinije čipke i tila istog kroja za mame i za djevojčice.

Novitet u ovoj limitiranoj kolekciji su midi suknje i trendy kompletići – trenirkice koje su već postale hit sezone i „MUST HAVE“ kombinacija svake fashionistice.

Trenirkice su predivnog  dizajna sa posebnim detaljima koji svaki proizvod brenda čine jedinstvenim i drugačijim od drugih.

Razigrana i romantična kolekcija idealna je za dnevne kombinacije i za posebne i glamurozne prigode, a dolazi u najpopularnijim bojama ove sezone: bijeloj i pastel boji, koje ljeti svi vole nositi. U modnim komadima Luxury Baby Fashiona svaka fashionistica obogatit će i osvježiti svoje kombinacije.

Novitet koji svakako zaslužuje posebnu pažnju su prekrasne “ midi“ i “ maxi“  haljine izrađene od popularne čipke na tilu, te luxury kombinezon za princeze koji dolazi u glamuroznoj zlatnoj i pastel boji.

“Za princeze smo pripremili i ljetne haljinice izrađene od tila s volanima, ali i kupaće kostime s volanima u najtrendi bojama kakve nose samo prave fashion princeze”, rekla nam je dizajnerica Nataša Cifrić koja se krije iza imena Luxury Baby Fashion.

Kampanja je snimana na predivnoj Opatijskoj rivijeri, a glavni modeli i zaštitno lice ljetne kampanje su upravo dizajnerica Nataša i njena kćer Nikol glavna amabasadorica brenda.

“Snimanje je bilo vrlo razigrano i puno ljubavi te smo uspjeli ostvariti ono što mislimo da je jako važno, a to su emocije između mame i kćeri. U dizajniranju nove kolekcije krenula sam kao i uvijek od sebe. Od onoga što bih sama nosila i u čemu se osjećam udobno kada je ljeto, a želim biti chic i u trendu. Sretna sam što su kupci prepoznali našu kvalitetu i dizajn, te sam  izrazito ponosna na to što svakodnevno dobivam  pohvale od klijenata, što je izrazito važno za razvoj brenda. Jako sam ponosna i na svoj novootvoreni WEB SHOP koji sam uspjela realizirati u manje od dvije godine od početka svog rada.“ naglasila je Nataša Cifrić.

Više informacija o novoj kolekciji možete pronaći na službenoj Facebook i Instagrem stranici brenda, a u nastavku pogledajte vizuale predivne ljetne kampanje.

Luxury Baby Fashion poklanja svojim vjernim kupcima 15% popust na novu kolekciju i cjelokupan asortiman od 12.04.-14.04.2019.

Sve proizvode možete naručiti i na  WEB SHOPU brenda www.luxurybabyfashion.com
https://www.facebook.com/luxury.baby.fashion/
https://www.instagram.com/luxury_baby_fashion/

 

 

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar

  1. cialis 20 mg

    Luxury Baby Fashion predstavlja novu kampanju limitiranu kolekciju – Matching Mom&Princess Outfits! – Sretna mama