Maja Šuput objavila prvu fotografiju sinčića uz dirljiv status!

Nakon što je diljem Hrvatske odjeknula vijest o 2 tjedan ranijem porodu, Maja Šuput je na svom Instagram profilu sa fanovima podijelila i prvu fotografiju novog člana obitelji. Nakon raznih fotografija na kojima se vidi koliko je uživala u trudnoći, fanovi su jedva dočekali i onu prinove.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Uz preslatku fotografiju objavila je i dirljivu poruku koju prenosimo u cjelosti: “Ovaj mali stisak njegove ruke od prve sekunde je najcarobniji trenutak koji cu pamtiti i cuvati do zauvijek. Moja najveca ljubav , moj zivot , moje sve.”

Podsjetimo, izvori bliski obitelji podijelili su sa medijima kako je beba stigla carskim rezom u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a dječaćić je težak 2.900 grama. Kako je ranije rekla, termin poroda bio je krajem ožujka pa izgleda da se bebici malko žurilo upoznati svoje roditelje.

Posljednji intervju prije poroda dala je za Jutarnji list i priznala kako je u trudnoći dobila 10 kg, a da je soba i oprema za bebu već odavno spremna.  “Što se robice tiče, kupila sam je toliko da kad bi se to dijete šest puta na dan presvlačilo, ne bi stiglo sve to iznositi. Znam da sam pretjerala, sve je to meni jasno, ali ne mogu si pomoći jer je meni sve to preslatko. Uostalom, meni je ovo prvi i zadnji put u životu da postajem mama”, izjavila je u intervjuu za Jutarnji list.

Sada tek dolaze najljepši trenuci, a paru Šuput – Tatarinov želimo da uživaju u svakom od njih!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

 

Oglas

Komentiraj

komentari