Maja Šuput rodila sina, donosimo detalje!

U vrijeme kada nam svima treba više lijepih vijesti dolazi ona o jednoj od najpoznatijih zvijezda naše estrade. Maja Šuput (41) rodila je svoje prvo dijete, malenog i zdravog dječaka. Izvori bliski obitelji podjelili su sa medijima kako je beba stigla carskim rezom u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a dječaćić je težak 2.900 grama. Kako je ranije rekla, termin poroda bio je krajem ožujka pa izgleda da se bebici malko žurilo upoznati svoje roditelje.

Posljednji intervju prije poroda dala je za Jutarnji list i priznala kako je u trudnoći dobila 10 kg, a da je soba i oprema za bebu već odavno spremna.  “Što se robice tiče, kupila sam je toliko da kad bi se to dijete šest puta na dan presvlačilo, ne bi stiglo sve to iznositi. Znam da sam pretjerala, sve je to meni jasno, ali ne mogu si pomoći jer je meni sve to preslatko. Uostalom, meni je ovo prvi i zadnji put u životu da postajem mama”, izjavila je u intervjuu za Jutarnji list.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Obožavatelji su pratili njezin put kroz cijelu trudnoću putem Instagrama gdje Maja rado dijeli sve detalje sa svojim fanovima. No, jedan detalj još uvijek nije podijelila, a to je ime prvorođenca. Ponosna mama i tata, poduzetnik Nenad Tatarinov (37) još uvijek skrivaju ovu tajnu, a fanovi jedva čekaju saznati detalje.

Tekst: Maja Kos

Oglas

Komentiraj

komentari

PODIJELI
Prijašnja objavaNajavljen ovogodišnji Floraart!
Slijedeća objavaSve boje seksa!