Mali nogometaši iz SOS Dječjeg sela Lekenik zaigrali nogomet s nogometašima NK Lokomotive

Jučer je na nogometnom terenu NK Lokomotive na Kajzerici, održana prijateljska utakmica između malih nogometaša iz SOS Dječjeg sela Lekenik i prvoligašima NK Lokomotive.

„Ima li veće sreće od ispunjenja dječjih želja? Presretni smo što smo mogli ugostiti mališane iz SOS Dječjeg sela Lekenik i iako znamo da vole nogomet nadamo se da su ga nakon današnjeg dana još više zavoljeli te da će sport ostati dijelom njihova odrastanja“, izjavio je Dennis Gudasić, izvršni direktor nogometnog kluba Lokomotiva.

Nogometni susret organiziran je na inicijativu Croduxa, generalnog sponzora NK Lokomotive, a da bi cijeli program druženja bio što zabavniji i utakmica što profesionalnija pobrinuo se voditelj i zabavljač Luka Bulić. Ovaj humanitarni susret prepoznali su i podržali Iva Balent, direktorica marketinga Agrokora, poduzetnice Danijela Gajski i Karla Kaić te arhitekt Ante Vrban.

„Iznimno nam je drago što je naša suradnja s NK Lokomotivom dobila i humanitarni predznak. Nadamo se da će ovaj dan malim nogometašima ostati u lijepom sjećanju, baš kao što je i nama te da će početak nove školske godine pamtiti po novim nogometnim trikovima i zabavi. Sigurna sam kako je ovaj susret tek prvi u nizu ovakvih događanja, veselim se novim druženjima“, izjavila je Andrea Čermak, direktorica marketinga Croduxa.

Djeca su ovom prilikom dobila dresove te su opremljeni kao pravi nogometaši zaigrali utakmicu, uz pojačanje troje seniorskih igrača u svakom timu. Nakon napete igre i neizvjesnog rezultata do samog završetka, djeca su dobila priliku porazgovarati i fotografirati se sa svojim nogometnim idolima. Utakmicu će svakako pamtiti i po medaljama koje su primili kao nagradu.

„Naša su djeca na nogometnom terenu NK Lokomotive uživala do mile volje. Umorni i znojni, ali presretni i puni dojmova vratili su se u Lekenik i svima ispričali o predivnom, nogometnom iskustvu. Od sveg srca veliko hvala igračima i čelnim ljudima NK Lokomotive i Croduxa što su nam pružili iskustvo kakvo se ne zaboravlja“, rekla je Neža Šiptar, koordinatorica za odnose s javnošću SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Ova suradnja Croduxa, NK Lokomotive i SOS Dječjeg sela Lekenik samo je početak još jedne lijepe priče koja će se nastaviti i u budućnosti.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari