Mame probudile dijete u sebi!

Zagreb, 14. svibnja 2018. – 8. svibnja 2018. godine u dječjem vrtiću „Pčelica“, Josipa Hamma 2  održana je radionica za samohrane i jednoroditeljske obitelji povodom održavanja druge obljetnice održavanja Čakulaonice koju je podržao Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, a  koju će roditelji pamtiti po erupciji pozitivnih emocija zahvaljujući psihologinji Vlasti Korman koja je projektivnom tehnikom tzv. vođenom fantazijom dovela roditelje u kontakt sa djetetom u sebi.

„Susret s djetetom u sebi doveo je roditelje u kontakt sa proživljenim traumatičnim i neugodnim iskustvima na kojima su onda imali prilike raditi, suočiti se sa strahovima i frustracijima koje drže u zatomeljene u sebi.“, naglasila je Vlasta Korman.

Čakulaonicu je podržala NIVEA!

Za sudjelovanje u sljedećoj radionici roditelji se mogu prijaviti na info@sretnamama.hr ili se javiti putem službene Facebook stranice. Broj mjesta je ograničen (moguće je maksimalno 20 roditelja po radionici).

Svi zainteresirani roditelji, vrtići, donatori, predavači, pedijatri mogu se javiti u redakciju Sretne mame kako bi dali doprinos ovakvim akcijama svojim iskustvima, stručnošću u jačanju potpore za ove hrabre roditelje.

M.K.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar