Mame u Hrvatskoj sve opreznije: Za svoju bebu biram samo organsko!

Organizam djeteta daleko je od potpuno razvijenog i iznimno je osjetljiv na industrijske kemikalije, pesticide i ostale štetne sastojke koji se mogu pronaći u hrani. Iz tog razloga mame su sve informiranije i pažljivije u odabiru proizvoda za svoje bebe. Sigurnost možemo pronaći u strogim standardima proizvodnje i certifikatima koji potvrđuju čistoću i kvalitetu hrane. Upravo zato mnoge mame biraju Holle.

Tijelo djeteta je u razvoju i osjetljivije je od tijela odrasla čovjeka, a sve je više dokaza koji pokazuju da čak i ‘niske’ doze izloženosti pesticidima mogu imati nepovratne posljedice po zdravlje. U razvijenim su zemljama djeca pesticidima izložena najviše putem hrane i stoga je potrebno posebno obratiti pozornost na sastojke kojima hranimo svoje najdraže. Djeci, a posebno bebama potrebna je hrana bogata nutrijentima, bez štetnih sastojaka i šećera, ali i dalje zabavna i ukusna.

Kao jedan od najpopularnijih brandova certificirane dječje hrane ističe se Holle. Ovaj jedinstveni švicarski brend zbog svoje besprijekorne organske kvalitete sve češći je odabir brojnih osviještenih mama. A zašto je Holle najbolje rješenje za bebu zna i mama Anita Dujić:

‘I za sebe i za Lily biram organsko, jer mi je bitna kvaliteta, kao i ono što unosimo u organizam. Kod Hollea volim što mi daje osjećaj sigurnosti i spoznaju da svom djetetu dajem najbolje što postoji na tržištu. I tu zaista nema kompromisa. Počeli smo s jednostavnim kašicama od voća, zatim raznim žitaricama i Lily ih aposlutno sve obožava. Još nije ništa odbila. Najviše voli popodnevnu užinu i Fennel Frog.’

Holle je jedina kompanija na europskom tržištu koja već 85 godina proizvodi isključivo organske kašice, nema konvencionalnu proizvodnju, a njegovu kvalitetu potvrđuje certifikat Demeter.
Demeter certifikat jamči da je proizvod uzgojen po načelima biodinamičkog uzgoja, a standardi i zahtjevi koji se pritom moraju poštovati još su stroži od onih zakonski propisanih. Pritom se osim na finalni proizvod, veliki značaj stavlja i na očuvanje okoliša, bioraznolikosti i održivosti.
‘Svako zrno različitih žitarica koje koristimo u našim kašicama za bebe prirodno sadrži niz esencijalnih nutrijenata i vlakana. Uzgoj u harmoniji s prirodom, žitarice s Demeter certifikatom pune su okusa i vitalnosti’, ističe Angelo Ferrara, predstavnik kompanije Holle. ‘U Holleu koristimo samo cjelovite žitarice, tako ste sigurni da će će vaša beba dobiti maksimum hranjivosti pri svakom zalogaju.’

10 razloga zašto mame vole Holle
1. 100% certificirani organski sastojci
2. Bez rafiniranog šećera
3. Sastojci iz biodinamičkog uzgoja
4. Bez soli i hidrogeniziranih masti
5. Bez aditiva, emulgatora i konzervansa
6. Bez umjetnih aroma i bojila
7. Bez GMO sastojaka
8. Velik izbor hrane bez glutena i bez alergena
9. CO2 neutralna proizvodnja
10. Održivi proizvodni procesi

Holle potražite u svim bio&bio trgovinama, a za sva pitanja kontaktirajte bio&bio savjetnike na 0800 246 246

Dobitnica u darivanju objavljenom 9. listopada je Lora Alvađ. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Oglas

Komentiraj

komentari