Mario Valentić u ulozi Djeda Mrazovog sina u hotelu ARCOTEL Allegra!

Razigrani klinci i klinceze, divni prepoznatljivi blagdanski zalogajčići, Djed Mraz i Mario Valentić kao sin – uz igrokaz i druženje, tim hotela ARCOTEL Allegra predstavio je inovativne team building programe i kreativne tematske evente.

“Želite li podignuti elan vaših zaposlenika, a pri tom učiniti i nešto korisno, odabrat ćete Build a bike radionicu u kojoj će nekoliko timova sastavljati bicikle za neku od humanitarnih udruga. A ovo je tek jedan od pet sasvim novih programa koje nudimo. Tu smo da se prilagodimo svim vašim željama i potrebama”, istaknula je Ljiljana Mikić, direktorica hotela ARCOTEL Allegra.

arc2

Nezaboravno gurmansko iskustvo doživjet ćete na jednoj od kulinarskih radionica. Kuhanje je hit u svijetu, potiče kreativnost, razvija timski duh i odnose među zaposlenicima. Bez obzira odaberete li radionicu pripreme tapasa, smoothija ili zdravog kuhanja vaš tim će uživati u druženju, pripremi hrane, naučit će nešto o zdravim namirnicama, a otkrit će se i tko je najbolji kuhar tvrtke.

Ako dugotrajno sjedenje na seminaru želite začiniti s malo fizičke aktivnosti, odlučit ćete se za aktivni fitness program u društvu Marija Valentića, poznatog fitness trenera i glumca u hotelskoj Healthy Fit dvorani. Nakon ovog iskustva svi će se osjećati snažnije i izdržljivije u borbi protiv daljnjih dnevnih napora.

Trud djelatnika ili vjernost klijenata možete nagraditi i jednim od atraktivnih tematskih party paketa kojim ćete ostaviti dobar dojam i zaokružiti uspješnu poslovnu godinu ili jednostavno začiniti godinu koja je u tijeku. Prohibition party s vrhunskim koktelima, odličnom hranom i modnim detaljima iz dvadesetih godina prošlog stoljeća ili Latino night party s koktelima i jelima tipičnim za Južnu Ameriku i neizostavnim kubanskim cigarama, zadovoljit će one timove koji žele originalnost i ludi provod za pamćenje.

Navedene ponude začin su već prepoznatljivo kvalitetnoj ponudi seminara i banketa hotela ARCOTEL Allegra, kojom se ovaj hotel prilagođava potrebama svojih klijenata i tako ih uvijek iznova vraća kao vjerne i oduševljene goste.

Oglas

Komentiraj

komentari