Mass zna što klinci vole!

Dječji svijet je upravo takav kakvim ga opisujemo: razigran, šaren, živahan, bez ograničenja. Neograničeni osjećaj slobode kada gledamo kako nam klinci trče po livadi, pijesku…

No svaka se mama uvijek i iznova sreće sa jednim problemom, upravo u vrijeme nadolazećeg ljeta.  Što i kako u onim ljetnim danima, kada sunce zapeče, a obuća postaje teška, poput dva utega. Dječja nožica ne može disati, kao da odjednom nestaje osjećaj slobode i nesputanosti.

Moj problem je uvijek bio da mi se malac ne želi izvući iz tenisica, a kad je vani preko 30 nije baš i neko savršeno rješenje.

I tako smo muku mučili sve dok nismo ušli kroz vrata MASS-a!

Mass je pripremio  široku paletu ljetne obuće i mami nas izborom  udobnih i modernih sandala –  Ipanemica,  kako za djevojčice tako i za dječake.

I bila je to ljubav na prvi dodir!

Kako cool! – viknulo je moje dijete kad sam mu pokazala japankice, s kojima se stopio u trenu.

Moderne, šarene, sa atraktivnim dodacima i modnim printevima u kontrastnim bojama, idealne za vrele ljetne dane – vrijeme školskih praznika, za osjećaj slobode i nesputanosti dječjih koraka.

Osim Ipanemica, Mass je pripremio i ljetnu kolekciju sportskih cipela za naše klince i klincezice!

Sportske cipele izrađene su iz platna, kože, udobnih tekstura koje obiluju šarenim uzorcima, ekspresivnim detaljima koje naglašavaju sjajni i blještavi dodaci, rezervirani baš za neograničeni svijet dječje mašte.

Ako još niste topla preporuka, jer gledati djete koje trči za loptom ili skuplja školjkice u moru, neprocijenjiv je doživljaj.  A u Mass sandalama  doživljaj  slobode i nesputanosti  definitivno je ono što naši malci trebaju!

Ana Mišić

 

Oglas

Komentiraj

komentari