Master EFT metode Karl Dawson održao trening u hotelu Westin

26.6.Zagrebutemeljitelj tehnike reprogramiranja životne matrice pomoću EFT-a i jedan od prvih majstora „tehnike emocionalne slobode“ (EFT – Emotional Freedom Technique), Karl Dawson, u Zagrebu je predstavio svoj rad te održao trening EFT-a. 

Reprogramiranje životne matrice posve je nova tehnika osobnog razvoja, koja omogućuje pristup bolnim sjećanjima koja nas drže vezanima za prošlost kako bismo ih preobrazili u nova iskustva. Baza ovog reprogramiranja je tehnika EFT, poznatija kao „tapkanje“, odnosno terapija kojom se postižu iznimni zdravstveni rezultati, kako na fizičkoj, tako i na emocionalnoj razini.

Dawson je ujedno predstavio i hrvatsko izdanje svoje knjige „Reprogramiranje životne matrice pomoću EFT-a“ u izdanju nakladničke kuće Planetopija.

Tijekom petka pa sve do nedjelje, Dawson je održao trening u hotelu Westin te je u sklopu njega Hrvatska je, osim potencijalnih praktičara, dobila i prvog trenera EFT metode. Naime, Martina Tišljar, organizatorica treninga,  poznata kao i „šaptačica anđelima“, postala je certificirani EFT trener te od sada i samostalno može educirati buduće praktičare ove metode. Martini Tišljar je pripala velika čast,  s obzirom na to da joj je njezin dugogodišnji mentor Karl Dawson osobno uručio trenerski certifikat i licencu međunarodne EFT/MR Akademije na kraju treninga u Zagrebu.

„Iznimno nam je zadovoljstvo, ali i čast što se svjetski poznati master EFT-a Karl Dawson odazvao pozivu da održi trening u Hrvatskoj. Svjesni smo veličine koja je pretprošloga vikenda posjetila Zagreb te i sama mogu svjedočiti da su polaznici treninga uživali u svakom trenutku, ali još važnije i riješili na jednostavan, brz i učinkovit način svoje traume i boli tehnikom „tapkanja“. Kako bi  razumjeli dubinu i snagu ove tehnike potrebno je proći detaljan trening , a zagrebačka publika je imala jedinstvenu priliku učiti o tome od najboljeg.“, rekla je Ivana Tišljar, praktičarka EFT metode i asistentica Karlu Dawsonu nakon održanog treninga.

Riječ je o jednoj od najraširenijih tehnika u svijetu zbog svoje jednostavnosti i učinkovitosti  u rješavanju problema,  kao što su suočavanje s fobijama i trauma, liječenje ovisničkih ponašanja, probleme vezane za negativna uvjerenja  te iscjeljivanje problematičnih odnosa.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari