Medeni nektar ili svježa limeta – upoznajte slatke iCandy novitete

Zagreb, 15. travanj 2019. – Odavno su dječja kolica roditeljima prestala biti tek ‘prijevozno sredstvo’ koje im olakšava kretanje s njihovim mališanima.

Osim udobnosti i sigurnosti koja je ključna za njihove bebe i djecu, većini je itekako postao važan i izgled kolica. Znaju to vrlo dobro i dizajneri modernog britanskog brenda iCandy koji ništa ne prepuštaju slučaju. Redovito rade na unapređenju postojećih i dizajniranju novih modela. Nakon redizajna linije iCandy Peach, novog iCandy Peach Cerium te kolica nastalih u suradnji s Land Roverom, osmislili su novitete.

Linija Peach tako je obogaćena novim modelom Nectar u ograničenoj seriji, a tu su i sasvim novi modeli Lime i All Terrain. Brend koji je vrlo brzo postao sinonimom za dječju eleganciju na četiri kotača, prepoznale su i brojne javne osobe pa se tako u iCandy kolicima vozila malena Lea De Seine, kćerkica Irine Shayk i Bradleyja Coopera, ali i kći Victorie i Davida
Beckhama, Harper Seven.
Obzirom na to da je Harryjeva sestrična Zara Tindal svoje povjerenje poklonila upravo ovom britanskom brandu, nagađa se da bi iCandy kolica mogla biti odabir i vojvode i vojvotkinja od Susexa, Harry i Meghan koji uskoro očekuju svoje prvo dijete.

Treća curica HTV-ove voditeljice Nevene Rendeli Vejzović, malena Vita uživa u šetnjama u
svojim iCandy Peach kolicima, baš kao i Maša, kći Jelene Perčin i Momčila Otaševića.
Dvoipolmjesečni Toni obavezno zaspe u šetnji dok ga mama Nataša Janjić vozi u dizajnerskoj liniji za Land Rover. Sarah Josipović pak svoje ‘slatko iščekivanje’ krati biranjem opreme za svoju prvu bebu pa je tako već nabavila trendovska Cerium kolica ovog poznatog brenda.

U trendu će biti i svaki roditelj koji se odluči za neki od novih dizajnerskih iCandy kolica. iCandy Nectar iz linije Peach dolazi u ograničenoj seriji izdvaja se specifičnom žutom bojom koja je definitivni hit ove sezone. Tu je i posve nova linija iCandy Lime čija je kompaktnost oduševiti sve one roditelje koji žele neometano krstariti gradskim ulicama sa svojom bebom. iCandy Peach All Terrain kolica iz nove linije namijenjena su vožnji (baš) po svim terenima, a dolaze u šumsko zelenoj Forest boji.

iCandy Peach Chrome Nectar
Upravo nova Peach Nectar boja te kromirana konstrukcija naglašavaju potpuni luksuz ovog
modela. Pažljivo su dizajnirana te imaju sve ono što roditelji traže od ovog modela. Inspirirana su upravo povratnim informacijama mama i tata diljem svijeta te kao i svi novi modeli iz linije Peach imaju čak 60 poboljšanja u odnosu na prošli, čime ih s pravom možemo nazvati ‘redizajniranom ikonom’. Dakle, nude više luksuza i udobnosti za dijete, više prostora za dijete, više prostora za stvari, lakše otvaranje i zatvaranje prednje ručke, zaključavanje sklopljenih kolica, produljivi krović s mrežicom i magnetima koji omogućavaju regulaciju protoka zraka i svjetlosti, luksuznu tkaninu, a moguće ih je nadograditi za dvoje djece, blizance ili pak djecu različite dobi. Zbog inovativnog načina sklapanja ova kolica ne zauzimaju puno mjesta u stanu ili u automobilu.

iCandy Lime
U ova multifunkcionalna kolica utkano je sve znanje iCandy tima kako bi bila odlična podrška bebama od rođenja do 25 kilograma. Kolica iz nove iCandy linije Lime pažljivo su dizajnirana te višestruko testirana tako da je i najmanji detalj doveden do savršenstva. Svaki od čak 381 dijela pomno osmišljen te zadovoljava funkcionalnost i kvalitetu koju trebaju moderni roditelji. Lako se sklapaju te su idealan suputnik na putovanjima posebno jer ih je moguće nositi na ramenu poput torbe. Kromirana konstrukcija ima crne dijelove i detalje a pažnju roditelja privući će i kožna ručka koja daje dodatan osjećaj luksuza već dobro poznatoj glatkoj vožnji iCandy kolica. Integrirani buggy board oduševit će kako roditelje tako i stariju braću i sestre jer se na mogu voziti na istoj konstrukciji kao mlađe dijete. Kao što je slučaj i kod drugih iCandy modela, Lime kolica dolaze u setu s košarom za novorođenče i sjedećim dijelom koji je moguće sklopiti s kolicima. Sjedeći dio moguće je postaviti tako da bude okrenut prema roditeljima ili prema okolini, a košara za stvari koja se nalazi ispod njega dovoljno je velika za odlaganje svih stvari koje trebate dok ste izvan kuće.

iCandy Peach All Terrain
Ova dizajnerska kolica imaju baš sve sjajne karakteristike kao i ostali iCandy modeli, a posebna su po tome što je osovinu s prednja dva kotača moguće zamijeniti s jednim što je idealno rješenje za one roditelje koji vole koristiti kolica i na teže pristupačnim terenima. Zamjena kotača je toliko jednostavna da ju je moguće obaviti u svega nekoliko sekundi!
Sjajna je stvar što obje opcije kotača dolaze u originalnom pakiranju pa ih nije potrebno
zasebno kupovati. Baš kao i na standardnom Peach modelu, košaru za novorođenče
karakterizira odvojiva podloga s prozračnom navlakom koju je moguće prati u perilici za rublje. Iznimno je prostrana pa i veće bebe u njoj mogu biti dovoljno dugo te je udobna čak i za cjelonoćno spavanje. Proširivi krović napravljen je od visokokvalitetnog materijala sa zaštitnim faktorom SPF50 koji bebu štiti i od UV zračenja pa ćete bez straha moći boraviti vani sa svojom bebom. Prednost ovog modela je i ta što košara za bebu i sjedeći dio imaju zajednički okvir, a to znači da vam neće trebati puno prostora za skladištenje jednom kad beba preraste prvi dio. Sjedeći dio može se postaviti u smjeru vožnje kao i suprotno od smjera vožnje tj. prema roditeljima. Ima nagib u čak 4 položaja koji je moguće mijenjati samo jednom rukom dok pojas u pet točaka jamči sigurnost djeteta. Na stražnjoj strani nalazi se džepić za manje stvari i lakšu dostupnost stvarima.

Posebnost ovog iCandy modela jest i njegova multifunkcionalnost. Naime, vrlo lako se iz kolica za jedno dijete pretvore u ona za dvoje djece što je novost kod ovog modela kolica koja su idealna za vožnju po svim terenima. To znači da se unutar jedne konstrukcije može imati ili dvije košare ili dva sjedala za vožnju blizanaca (za dva sjedala potrebno je zasebno kupiti adapter te tkaninu za dodatno sjedalo) ili pak kombinaciju košare i sjedala za vožnju dvoje djece različite dobi. Dodavanje druge košare ili drugog sjedala ne umanjuje funkcionalnost ovih kolica, no ovu dvostruku opciju moguće je koristiti jedino na konstrukciji s četiri kotača. Odlična je stvar i što sjedala za oba djeteta mogu biti postavljena u istoj razini te u smjeru vožnje kao i suprotno od smjera vožnje.
iCandy Peach All Terrain k tome odišu luksuzom i stilom. Tkanina od koje su napravljena dolazi u dva tona šumsko zelene boje satinirane završne obrade što naglašava njihov moderan izgled. Baš kao i sva iCandy kolica i ova se sklapaju jednom rukom, no prije toga potrebno je odvojiti sjedeći dio. Uz adaptere, i na ova kolica moguće je montirati brojne modele autosjedalica.
Svi novi modeli iCandy kolica bit će dostupni u Westgateu u sklopu manifestacije Dani beba, djece i trudnica od 12. do 14. travnja.

iCandy Peach Nectar 9.300,00 kn Andrews baby company, Kaptol centar, Zagreb
iCandy Designer Collection Cerium 11.999,00 kn Choconillas, Radnička cesta 20, Zagreb
iCandy Lime 6.000,00 kn, Baby Center, Zagreb, Varaždin, Split, Rijeka, Osijek, Zadar
iCandy All Terrain 10.050,00 kn Svijet beba, Slavonska avenija 65, Zagreb
iCandy for Land Rover 13.899,00 kn, Auto Benussi, Zagrebačka avenija 1, Zagreb

Oglas

Komentiraj

komentari