Medvjedi u subotu osim za pobjedu igraju i za male Senzore

Subotnja hokejska utakmica, važna za Medvjede jer žele izboriti play-off i pobjedu nad Dinamo Moskvom, također je važna i za Udrugu Senzori. Navijači, dođite i navijajte za Medvjede i za Senzore!

Medveščakov partner HOK osiguranje će na utakmici 16. siječnja, u zagrebačkom Domu sportova, za svaki Medveščakov gol u mreži Dinama Moskve udruzi Senzori donirati 1000 kuna, a za svaki udarac prema golu po 100 kuna Senzorima za rad udruge i financiranje terapeuta koji će raditi s njihovim malim štićenicima.

Momke zagrebačkog hokejskog kluba Medveščak hrabriti će krilatica  udruge Senzori “Samo vjera i srce junačko “. Od 17.30 sati Medvjedi jurišaju na gol Dinama Moskve kako bi postigli što više udaraca, zabili što više golova, pobijedili protivnika, ali i osigurali što veći iznos donacije udruzi Senzori.

Udrugu Senzori je krajem 2014. pokrenuo Slaven Vujić, poznatiji kao tata Slaven, otac djeteta sa senzornim poremećajem, s ciljem stvaranja mjesta gdje će se djeca s autizmom i senzornim poremećajima i njihovi roditelji moći družiti, dijeliti iskustva, savjete…

Osim napete utakmice humanitarnog karaktera, KHL Medveščak, HOK osiguranje i Podravka pripremili su i darove za velike i male posjetitelje.

Dođite i navijajte za Medvjede i za Senzore!

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari