Merkur osiguranje i sportska akademija Mali sportaši razveselili djecu ljetnim kampom „Pronađi svoj talent“

U sklopu svojih promotivnih aktivnosti  vezanih za program osiguranja i štednje za djecu „Sretno dijete“ Merkur osiguranje u suradnji sa sportskom akademijom Mali sportaši organiziralo je dnevni ljetni kamp pod nazivom „Pronađi svoj talent“ koji se održao posljednji tjedan školskih ljetnih praznika u Zagrebu na Šalati.

Ljetni kamp „Pronađi svoj talent“ je namijenjen djeci od 6 do 10 godina, a program pruža djeci nezaboravan provod tijekom kojeg se djeca imaju prilike upoznati s novim sportskim vještinama, unaprijediti komunikacijske vještine i razviti trajna prijateljstva u zabavnom i sigurnom okruženju.  Roditelji odabiru 6 aktivnosti u kojima njihova djeca žele sudjelovati i to iz područja sporta, umjetnosti ili primjerice istraživanja flore i faune, orijentacije i sl. Također, djeca svakodnevno imaju i aktivnosti na bazenu, te je jedan dan u tjednu organiziran i izlet na obližnju goru i park prirode Medvednicu.

Za djecu u dobi od 6 do 10 godina za koju su roditelji ugovorili  policu osiguranja i štednje Merkur Sretno dijete u razdoblju od 15.3. do 15.8.2016., sudjelovanje u kampu je bilo besplatno. Sudjelovanjem u ljetnom kampu iz Merkura su razveselili i 30-tak mališana iz dječjeg doma Kuća sv. Terezije za nezbrinutu djecu s Vrhovca i tako im uljepšali početak školske godine.

Posljednji dan kampa djeci su podijeljene diplome za uspješno savladane aktivnosti, a završni party uveličao je i hrvatski zlatni pobjednik na olimpijskim igrama u Riu 2016 u trapu, Josip Glasnović. Djeca su imala prilike iz prve ruke saznati što je potrebno kako bi se osvojila medalja na tako velikom sportskom natjecanju i kako je za uspjeh važno biti uporan i discipliniran.

Merkur osiguranje je osnovano od strane najstarijeg europskog zdravstvenog osiguratelja Merkur Versicherung AG iz Graza, koji ima znanje i tradiciju dugu preko 200 godina na području privatne zdravstvene skrbi. Prevencija, briga o zdravlju, zdrav i aktivan život važne su odrednice strategije Merkur osiguranja, zato i svojim osiguranicima žele pružiti uvijek više za još više životne radosti, već od rane dobi.

Oglas

Komentiraj

komentari