Mobilna igrica MoonRun “sletjela” na Android i iOS

MoonRun mobilna igrica je beskrajna igra razvijena i objavljena od strane domaćih developera – Twin Studija. Igrica je od sada dostupna za besplatno preuzimanje putem Android i iOS platforme.

Mali studio za razvoj indie igara iz Zagreba objavio je svoj super zabavni naslov: MoonRun. Mobilna igra razvijena je i objavljena od strane Twin Studija, a dostupna je za besplatno preuzimanje putem Androida i iOS-a.

“Konstantno razvijamo nove i uzbudljive ideje za našu malu, ali čvrstu zajednicu, a MoonRun igra je zaista zabavan način uživanja u ludorijama našeg letećeg svemirskog prijatelja”, komentirao je kreator igre Dragan Vejnović.

“Drago mi je što toliko ljudi sada može uživati ​​u novom izdanju naše igre i želio bih se zahvaliti svima koji su ovu igru ​​omogućili”.

Goran Vejnović, dizajner igre, dodao je: “Nedavni uspjeh i značajan digitalni rast našeg studija svjedoče o povećanju popularnosti beskrajnih igara na brojnim platformama. 2018. bit će vrlo uzbudljiva godina za Twin Studio jer planiramo objaviti  više sličnih igara i nastavljamo istraživati ​​mogućnosti razvijanja naše zajednice na brojnim ključnim tržištima.”

U MoonRunu igrači preuzimaju ulogu malog izvanzemaljca MoonRunnera. On “bježi” u svom zrakoplovu oko Mjeseca dok prikuplja dragulje i izbjegava nadolazeće asteroide.

Twin Studio je jedinstveni studio za mobilne igre sa sjedištem u Zagrebu. Osnovala su ga dvojica braće 2013. godine, i od tada konstantno stvaraju jedinstveni sadržaj koji oduševljava i zabavlja sve one koji su se s njim susreli.

Oglas

Komentiraj

komentari