Na uvredljive komentare, upućene majci šestoro djece, uslijedio je primjeren odgovor supruga

Fitness blogerica i majka šestoro djece, 39-godišnja Sharny Kieser, objavila je svoju sliku na Facebooku, na kojoj se vidi obješen trbuh i strije, dok se igra sa svojim djetetom, odjevena u kratke hlačice i top.

Mnoge su pratiteljice njenog profila bile oduševljene odvažnošću blogerice, koja je bez srama objavila tu sliku.
Ipak, bilo je i onih koji su žestoko kritizirali tu objavu, okarakterizirajući blogericu ‘čudakinjom’ i ‘odvratnom’, savjetujući je, kako je “bar mogla fotošopirati te odvratne strije”.
Pošto su Sharny takvi bešćutni komentari strašno pogodili, njen suprug i trener, staloženo je, umjesto nje odgovorio, najprije uz fotografiju na Instagramu komentarom: “Strije su prekrasne”, a potom je objavio i nekoliko rečenica na svojem blogu.
Rekao je kako misli da strije simboliziraju snagu svake majke koja je donijela šestero djece na svijet. Ne samo ove, već svake. Tijelo žene koja je puna samopouzdanja, poput njegove, puno je ljepše i privlačnije od tijela nesigurne cure, poput onih koje redovno viđamo na društvenim mrežama. Na kraju je dodao, da se nada, kako će te cure jednog dana zaraditi dubinu karaktera, a možda i ožiljke ili strije, te da će znati da to ne znači da su ružne ili istrošene, već predivne, bitne i hrabre.
Vjerujemo da je, nakon ovakvih rečenica, prostor za komentar ostao prazan.
M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari