NAGRAĐIVANA PRODUCENTICA ASHLEY COLBURN SNIMA U ČAKOVCU

Ashley Colburn, američka video blogerica i producentica, dobitnica prestižne nagrade EMMY za najbolji dokumentarni turistički film, stigla je u Čakovec kako bi ga predstavila u filmu o najljepšim hrvatskim turističkim gradovima. Gradonačelnik Stjepan Kovač doveo je Colburn do svih čakovečkih najimpresivnijih kulturnih i prirodnih znamenitosti te joj prezentirao dio gastronomske ponude po kojoj je grad poznat.

Ashley Colburn je svoj prvi Emmy (i hrvatsku Zlatnu penkalu) osvojila upravo za travel show „WOW Croatia“ te je nakon toga pokrenula pustolovnu seriju “TAKE OFF with Ashley Colburn” u sklopu koje je u dvije sezone proputovala 25 zemalja i 6 kontinenata. Na svom webu kontinentalnu Hrvatsku predstavlja kao srce Europe, a opisuje Zagreb, Plitvice, dvorce, adrenalinske sportove u Lici i mnoge druge turističke atrakcije naše domovine.

„Oduševljena sam Čakovcem. Cijela Hrvatska je predivna i želim da što više ljudi preko mog filma ima priliku vidjeti ove ljepote. Odlično se provodim, hrana je fantastična, šteta što još ne možemo filmom prenijeti mirise i okuse krajeva koje posjećujem. Preporučam i ljudima koji žive u ovim krajevima da ne uzimaju zdravo za gotovo sve ove divne stvari kojima su okruženi i bogatstvo kulture u kojem imaju prilike uživati, a na koje ponekad u užurbanoj svakodnevici zaborave – mnogi bi bili vrlo sretni da im se pruži prilika živjeti u Čakovcu.“ – izjavila je Ashley Colburn.

Oglas

Komentiraj

komentari