Nagrađivani hrvatski proizvod potiče razvojne vještine djeteta

Posebno dizajnirane Tink Things stolice pomažu djeci da se usredotoče, ali i da se zabave

Djeca najviše uče kroz promatranje i istraživanje okoline, upijajući tako sve što čuju i vide. Za njih je bitno da kroz najraniju dob imaju poticajnu okolinu koja će ih zainteresirati za istraživanje te da kroz igru na zabavan način uče i otkrivaju svijet koji ih okružuje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tink Things (@tinkthings)

Upravo su iz sličnih uvjerenja kreirane Tink Things dječje stolice Ika i Mia, koje podržavaju djecu u razvoju emocionalne inteligencije, ali su i velika pomoć kod učenja jer pomažu djeci da se usredotoče. Za djecu je bitno da uz pomoć roditelja već od malih nogu njeguju mindfulness kako bi razvili kognitivne i emocionalne vještine. Djeca obožavaju Iku jer ima posebno fleksibilno sjedište koje im omogućava da se umire i usredotoče ili pak dobro zabave. Provodeći vrijeme u stolici, djeca se mogu slobodno njihati i vrpoljiti, dok će u isto vrijeme poticati njihov intelektualni razvoj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tink Things (@tinkthings)

Mekano sjedište Mia stolice fleksibilno je i napravljeno tako da “grli” najmlađe. Ušuškani u stolici, djeca se mogu opustiti i posvetiti individualnom radu ili ju iskoristiti kao skrovište u omiljenoj igri skrivača. Na taj način dijete dobiva prostor u kojem može birati aktivnosti, prema kojima će razvijati svoje interese i sposobnosti. Kao i Ika, ova je stolica napravljena s ciljem da pomogne svakom djetetu u koncentraciji. U slučaju da osjete prevelike zahtjeve, kapuljača je idealna kako bi nakratko pobjegli od svega i izolirali se u svoj svijet.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tink Things (@tinkthings)

Proizvedene u Hrvatskoj, stolice su razvijene u suradnji sa stručnjacima Arhitektonskog i Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta. Pažljivo izrađene, poštujući norme održivosti i europskih standarda sigurnosti, stolice dolaze u dvije dimenzije i dizajnirane su da traju generacijama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ne.Ne.Ne. (@ne.ne.ne.shop)

Tink Things za svaku prodanu stolicu sadi jedno drvo u suradnji sa One Tree Planted, čime se uklapa u eco friendly priču zagrebačke multibrand trgovine Ne.Ne.Ne u kojoj se mogu kupiti, a koja trenutno ima sniženja na poznate svjetske eko brendove do 70 posto.

Oglas

Komentiraj

komentari