NAJLAKŠA SU I NAJZABAVNIJA DJEČJA KOLICA – BABYZEN YOYO

Prošla su vremena otkad su dječja kolica bila teška, komplicirana za nositi, sklapati i rasklapati. Kako napreduje tehnologija, novi proizvodi i usluge, tako nam uvelike poboljšava kvalitetu života. Stoga su dječja kolica nove generacije danas izuzetno lagana za korištenje, a tu se posebno ističu kolica Babyzen YOYO.

Iznimno se lako rastvaraju i sklapaju, a mogu se nositi i kao torba ili voziti jednom rukom. Potreban im je minimalan prostor za spremanje te se mogu nositi u avion kao ručna prtljaga, što može biti veoma korisno svim ljubiteljima putovanja, koji se sada ne moraju odreći svoje omiljene aktivnosti. Dolaze u nekoliko elegantnih boja, poput svijetlosive, prljavoružičaste i smireno tamnoplave, a uz njih još dobivate i vreću za spremanje, rasklopivi suncobran sa zaštitom (UPF 50+) i uključen pokrov za kišu. Košara dolazi u XXL veličini, no sama kolica su lagana poput pera, oko 6 kg, ovisno o samoj verziji.

BABYZEN YOYO  Babyzen dostupna su u sjajnom dućanu dječje opreme Male stvari Vjenceslava Richtera 4 (Bundek Centar), gdje osim ovog, možete pronaći i ostale popularne dječje brendove, poput Bugaboo, Stokke i mnoge druge.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari