Najpopularniji svjetski tretman za redukciju masnog tkiva od sada u Linea Snella u Zagrebu!

Rješite se najtvrdokornijih masnih naslaga na najkritičnijim mjestima!

Kriopoliza, bezbolna alternativa liposukciji, vodeći je svjetski tretman za neinvazivno uklanjanje tvrdokornih lokaliziranih masnih naslaga, koje ne možemo uspješno eliminirati vježbanjem ili uravnoteženom prehranom.

Ako ste prešli na zdravi način života koja uključuje zdravu prehranu i vježbanje, unatoč gubitku kilograma, i dalje na određenim mjestima poput trbuha, bedara, koljena, nadlaktice i leđa ne uspijevate ukloniti nakupine masnoća, ne trebate se više brinuti! Kriolipoliza sigurno i pouzdano uklanja masne naslage tamo gdje je najteže: NA TRBUHU, STRUKU, KUKOVIMA, BEDRIMA I RUKAMA. A tretman KRIOPOLIZE je od sada dostupan u Linea Snella u Zagrebu, centru koji hvale njegove korisince i kunu se u 100 % učinkovitost njegovih tretmana.

Kriopoliza jedinstvenom tehnologijom zamrzava i eliminira masne stanice. Uz naprednu tehnologiju hlađenja i vakuma, sigurno smrzava masne stanice i ubrzava njihovo prirodno izlučivanje. Terapija može učinkovito zamijeniti invazivne i bolne postupke, kao što je liposukcija. U centrima Linea Snelle kriolipoliza se izvodi uz pomoć vrhunskog europskog uređaja s CE certifikatom i tako osigurava najbolje moguće rezultate.

Za trajan i vidljiv rezultat dovoljno je 1 do 4 tretmana po površini, a postupak ne zahtijeva fizičku vježbu ili restriktivnu dijetu. Prvi rezultati vidljivi su 15 dana nakon terapije, a optimalni 90 dana nakon terapije. Obrađene masne stanice trajno se uklanjaju iz tijela.

Kriolipoliza u centrima Linea Snella predstavlja inovativnu tehnologiju razvijenu i proizvedenu u Europskoj uniji. To, za razliku od jeftinih aparata proizvedenih u azijskim zemljama, osim maksimalne učinkovitosti, također predstavlja potpunu sigurnost za korisnika.

Primjer zadovolje korisnice koja je išla na tretmane kriopolize i njen put prema savršenoj liniji pročitajte ovdje!

Ako i vi želite eliminirati tvrdokorne, lokalizirane masne naslage ili izgubiti višak kilograma, obratite se u Linea Snella centar u Zagrebu na besplatno savjetovanje gdje će vam stručni tim preporučiti idealan program prema vašim potrebama i željama!

 

View this post on Instagram

 

Formula uspjeha💚 #lineasnellahrvatska

A post shared by Linea Snella Hrvatska (@lineasnella_hrvatska) on

Oglas

Komentiraj

komentari