Najslađa čestitka za Majčin dan

Druga nedjelja u svibnju, otkad pamtimo, rezervirana je za dan kojim slavimo naše najveće navijačice, najiskrenije kritičarke i najdraže prijateljice – mame.

Vjerojatno su jedine osobe u čijim očima nećemo nikada odrasti, a bit će uz nas i kad smo sami sebi previše. Kako uopće sažeti majčinsku ljubav u jednoj rečenici? Vjerojatno nikako. S druge strane, kako sažeti našu ljubav i zahvalnost prema toj istoj majčinskoj potpori koju podrazumijevamo od kad znamo za sebe? Isto teško, ali ekipa iz domaćeg kreativnog projekta Think Ink je pokušala.

Čestitka ‘’Moja mama je kraljica svemira’’ nastala je kao ideja da našim mamama kroz jednu malu rečenicu, ali jasno i glasno, pokažemo upravo koliko ih puno puno volimo. Razveselite ih 14. svibnja, ali i svaki dan, pozivom iz vedra neba, ručkom, zajedničkim popodnevom ili jednostavno nekom sitnicom koja njima čini razlku. Jedna je mama.

Majčin dan ove godine pada na 14. svibnja, a Think Ink čestitku posvećenu mamama potražite u BIPA prodavaonicama diljem Hrvatske. Novosti koje vam Think Ink priprema pratite na njihovim službenim stranicama na Facebooku i Instagramu.

Oglas

Komentiraj

komentari