Najslađa kozmetika za najmlađe sa imenom bebe!

Kozmetika Afrodita svoju liniju kozmetike za najmlađe učinila je još još nježnijom! Personalizirani Afrodita baby paket s imenom djeteta ugrijati će vam srce i oduševit sve ukućane!

Zagreb – 16. travanj, 2021. – Personalizirani baby paket Kozmetike Afrodita je poklon s potpuno osobnim dodirom. Koristan i promišljen dar za ljubav i najodgovorniju njegu od prvog dana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Afrodita Cosmetics Official (@afroditacosmetics)

Iznenadite roditelje i njihove najmlađe s PERSONALIZIRANIM BABY PAKETOM Kozmetike Afrodita. Poklonite uspješnice za njegu Baby & Mom Natural s ispisanim imenom djeteta u sasvim osobnom poklon pakiranju, koji sadrži šampon i kupku, 100% prirodnu mast i 100% prirodno bademovo ulje te čestitku s jedinstvenom porukom. Dobre želje i misli možete sami ispisati na personaliziranu karticu ili će Afrodita isto otisnuti po vašoj želji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Afrodita Cosmetics Official (@afroditacosmetics)

Personalizirani baby paket Kozmetike Afrodita posebne dane će učiniti još ljepšim iskustvom za nove roditelje. Baby linija Kozmetike Afrodita stvarana je za nježnu dječju kožu, za dragocjene trenutke i vrlo posebnu vezu koja traje cijeli život. Za potpuno iznenađenje personalizirani poklon jednostavno pošaljite na adresu primatelja poklona! Proizvodi za njegu u prekrasnoj personaliziranoj poklon kutiji i kartica s vašom osobnom posvetom bit će dostavljena izravno na navedenu adresu.

Sve proizvode za njegu sa imenom djeteta, zajedno sa karticom s osobnom porukom, dostavlja se u prekrasnoj personaliziranoj poklon kutiji. Ona je idealna i za daljnju uporabu – za spremanje prvih uspomena na posebne događaje i drugih dragocjenosti iz najranijeg djetinjstva. Radi se o poklonu sa posve osobnom notom, upotrebljivim i istovremeno vrlo posebnim i unikatnim darom.

Kozmetika Afrodita veliku pozornost pridaje sastojcima u svim svojim proizvodima. Posebno to čini u dječjoj liniji koja sadrži dermatološki, pedijatrijski i oftalmološki ispitane formule koje ne sadrže parabene, parafin, silikone, umjetna bojila i SLS / SLES. 100% prirodni sastojci uz iznimne formule osjetljivoj dječjoj koži daju učinkovitu zaštitu i vrhunsku njegu. Dodir je prvi kontakt s djetetom i zato treba biti savršeno prirodan i nježan.

PERSONALIZIRANI BABY PAKET Kozmetike Afrodita ekskluzivno je dostupan samo u internetskoj trgovini Afrodita Cosmetics: webshop.afroditacosmetics.com i Afrodita shopovima u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center Trg Drage Iblera 10).

 

Oglas

Komentiraj

komentari