Naša tri srca za vaša tri srca!

Radenska pokrenula nacionalni projekt kojem je cilj ekonomski olakšati start svim roditeljima trojki u 2018.

A kako izgleda život trojčeka, pogledajte u ovom zanimljivom videu:)

24. travnja 2018. – Zamislite da nakon vijesti da ćete postati roditelji, ultrazvuk signalizira da čekate trojke. Medicinsko čudo, senzacija, trostruki troškovi? Vjerojatno bi vam mnogo toga prošlo kroz misli. Sigurno su i obitelji koje su primile takvu vijest znale već tada da će uskoro sve što rade, misle i planiraju biti trostruko intenzivnije, sretnije i veselije. Ali, i sve što će im trebati, množit će s tri. Da svaki početak ne mora biti težak, pogotovo kada su u pitanju tri srca – pobrinula se Radenska, inicijator nacionalnog projekta „Naša tri srca za vaša tri srca!“ kojim se namjerava svim roditeljima trojki u 2018. godini pomoći u novim izazovima roditeljstva i ekonomski olakšati trostruki početak prijeko potrebnim darom – posebno dizajniranim dječjim kolicima za trojke Peg Perego Triplette Elite, uz komplet autosjedalica Primo Viaggio SL Luxe.

Partneri projekta su Peg Perego Hrvatska i vodeći lanac maloprodaje proizvoda namijenjenih djeci – Baby Center, u čijim će odabranim prodavaonicama biti izložena kolica i svim zainteresiranima pružena dodatna informacija.

Iako je demografska slika Hrvatske u opadanju, u posljednjih je nekoliko desetljeća broj višeplodnih trudnoća u porastu. Prema dostupnim javnim podacima od ukupno 37.103 poroda u 2016. godini, poroda s jednim djetetom je bilo 36.540, blizanci su rođeni iz 555 poroda, a 8 poroda je bilo s troje djece navodi se u Izvješću HZJZ-a.

Ivana Šeremet, brand managerica iz Radenske prilikom predstavljanja ovog projekta izjavila je: „Ovo je jedan od onih projekata zbog kojih vam je toplo oko srca i zbog kojih volim svoj posao. Kako je Radenska brend od kojeg naprosto ne možete odvojiti tri srca, odlučili smo biti odgovorni za svaka mala tri srca koja dođu na svijet u Hrvatskoj. Drago mi je da smo potaknuli i naše partnere da podrže projekt pa će tako osim kolica, trojke dobiti i poklon pakete. U Radenskoj smo jako sretni da će naša tri srca, roditeljima olakšati početak s njihova tri srca.“

Više o projektu na: www.trojceki.hr

Oglas

Komentiraj

komentari