Nastavlja se projekt Moj Zaba Start!

Predstavljeni su natječaji u sklopu projekta Moj Zaba Start. U suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i HAMAG-BICRO, Zagrebačka banka pruža potporu za hrvatsku startup zajednicu!

Start app i Start IT up ovogodišnji su natječaji u sklopu projekta Moj Zaba Start. Putem njih Zagrebačka banka i ove godine pruža financijsku i komercijalnu potporu za najbolje aplikacije. „Moj Zaba Start osmislili smo u skladu s našim uvjerenjem da Hrvatska ima širok poduzetnički potencijal i svi u svojem radu moramo nastojati da se taj potencijal i realizira“, istaknula je članica Uprave Zagrebačke banke Dijana Hrastović.

Ako imate obećavajuću ideju za aplikaciju koja će pojednostaviti poslovanje u malom poduzetništvu, putem Start app natječaja možete doći do financijske potpore. Kategorije za aplikacije su: poljoprivreda (prehrambena industrija, vinarstvo i drvna industrija), turizam (smještaj, kamping, ugostiteljstvo, nautički turizam, zdravstveni turizam i putničke agencije) i segment mikropoduzetništva (tvrtke, obrti i samostalne djelatnosti do 10 zaposlenih). Svi finalisti dobivaju potporu od 10.000 kuna u bruto iznosu, a ukoliko se zadovolje svi kriteriji dobiva se glavna potpora u iznosu od 100.000 kuna! Prijave za ovaj natječaj se šalju do 23. ožujka 2016!

Drugi natječaj, Start IT up, odnosi se na informatička rješenja za zadatke: Jednim klikom do odobrenja (pojednostavljenje korištenja internog Zabinog portala Share Point), virtualni asistent (aplikacija koja pokazuje u kojoj je najbližoj poslovnici najkraći red čekanja za određenu uslugu), e-zaba otvori se (pojednostavljenje korištenja Zabinih usluga na web-stranici internetskog bankarstva). Putem ovog natječaja traže se tri najbolja rješenja, odnosno projektni prijedlozi, te se nagrađuju od 10.000 kn do 30.000 kn za projekt koji je prvoplasirani. Prijave se zatvaraju 6. travnja 2016!

Prijave za oba natječaja su isključivo online putem web stranice mojazabastart.hr, a najboljim aplikacijama Zagrebačka banka osigurava komercijalizaciju i potporu u daljnjem razvoju.

Kristina Rep

Oglas

Komentiraj

komentari