Ne propustite predstavljanje Adventa u Splitu u centru Zagreba

Marijana Batinić i Luka Nižetić otkriti će nam program ovogodišnjeg Adventa u Splitu

Danas, 25. studenog, od 15.30 do 18.30 u samome centru Zagreba (križanje Bakačeve i Cesarčeve, pored Trga bana Jelačića) svi posjetitelji zagrebačkog predstavljanja splitske blagdanske ponude, moći će saznati što donosi ovogodišnji program Adventa u Splitu. Turistička zajednica grada Splita ovom će prilikom bogatim zabavnim programom građanima i posjetiteljima metropole dočarati splitski šušur i poseban ugođaj kojim dišu splitske ulice tijekom blagdana.

mbDomaćini događanja biti će Marijana Batinić i Luka Nižetić koji će u sklopu kulinarskog showa Moja adventska spiza građanima predstaviti tradicionalne dalmatinske specijalitete. Poznati splitski DJ Sensini posjetitelje će rasplesati dobrom glazbom, a okupljene očekuju prigodni pokloni, te će moći kušati okuse i mirise Splita, koje u glavni grad donosi splitski restoran Paradigma, prvi pop-up restoran u Hrvatskoj s privremenom adresom u Zagrebu.

U tijeku će biti i nagradna igra s poklonima poput povratne karte Croatia Airlines ili HŽ Putničkog prijevoza do Splita, ulaznice za predstave splitskog HNK te piće i zalogaj dobrodošlice u wine baru Paradox u Splitu

Za više informacija o Adventu u Splitu posjetite stranicu http://www.visitsplit.com/.

Raspored programa srijeda 25.11., Zagreb (križanje Bakačeve i Cesarčeve, pored Trga bana Jelačića)

15.30 – početak programa

16.00 – 16.20 – predstavljanje za medije (pozdravni govor Alijane Vukšić, direktorice TZ grada Splita)

16.20 – 17.00 – kulinarski show Luke Nižetića Moja adventska spiza

17.00 – 17.30 – nagradna igra za posjetitelje

17.30 – 18.30 – nastup splitskog DJ-a Sensini

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari