„Ne šparaj na ljubavi“ i daruj novu priliku mladim ljudima

Humanitarna i društveno odgovorna akcija tvrtke SPAR i Zajednice Cenacolo naziva „Ne šparaj na ljubavi“ je  zbog velikog interesa još uvijek u tijeku u svim većim trgovinama SPAR-a.

Šalice oslikane inspirativnim, zabavnim porukama i ilustracijama jedinstven su poklon, a nastale su na radionicama unutar Zadruge „Pontes Salutis“ (Mostovi spasa), pokrenutoj na inicijativu Zajednice Cenacolo, koja djeluje već četvrt stoljeća i nudi prostor u kojem se mladima suočenima s problemom ovisnosti kroz molitvu i rad pomaže u ponovnom stjecanju odgovornosti i izgradnji dostojanstva te im se pruža potpora kako bi pronašli ispravan put i stvorili priliku za novim početkom.

Akcija „Ne šparaj na ljubavi“ namijenjena je izdvajanju sredstava za Zajednicu Cenacolo, čijim se štićenicima ovom konkretnom, financijskom potporom omogućava bolja svakodnevica, a posljedično im se uvelike olakšava proces resocijalizacije, tj. vraćanja u normalni društveni život.

SPAR, Zajednica Cenacolo

Kupnjom samo jedne šalice u SPAR trgovinama pomažete projekt Zajednice Cenacolo i njihovim štićenicima darujete nadu za novim, boljim životom.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari