Ne zaboravite zaviriti u ponudu zidina starog grada Medvedgrada!

Medvedgradske glazbene večeri obogaćene novim atraktivnim programom, ove godine prvi put pridružuju se i umjetnici iz udruge Traumatic Arts kroz sjajan program prepun akrobatskih vještina

Ovog će ljeta unutar zidina drevne utvrde tako prvi put nastupiti i udruga Traumatic Arts koja će zasigurno oduševiti i zabaviti publiku u iščekivanju nastupa glavnih zvijezda večeri – bendova The Bambi Molesters i Kries te sarajevske pjevačice Amire Medunjanin.

Ljubiteljima adrenalina i ludosti kroz umjetničko izražavanje djelovanje Traumatic Arts zasigurno je već dobro poznato. Od prvih danaova udruga oko sebe okuplja vrsne umjetnike koji njeguju vještine zračnih akrobacija na tkanini (svili), zračnom kolutu (ringu) te ostalih akrobatsko-plesnih umjetnosti poput plesa s hula hoopom, akrobacija na šipci, žongliranja, akrobalansa ili plesa s vatrom. U četiri godine postojanja udruga je sudjelovala u brojnim radionicama cirkuskih vještina, predstavama i festivalima a osim ljubavi prema umjetnosti glavna im je motivacija, kako sami kažu, sklonost kreativnosti, igri i zabavi. Upravo ih ovo čini odličnim partnerom Medvedgradskih glazbenih večeri, na kojima će publici demonstrirati svoj poznati ples na svili i još poneka iznenađenja.

​Od ostalih sadržaja ovog boutique festivala s najljepšim pogledom na hrvatsku metropolu organizatori Centar za kulturu i film Augusta Cesarca i Park prirode Medvednica ističu suradnju s Muzika.hr na programu Akustika na vrhu kule, koji će ove godine ugostiti domaća imena nove generacije -folk-blues skupinu Nellcote, alt-rock skupinu Mnogi Drugi i etno-folk-rock skupinu Ogenj. Limitiran broj ulaznica za ovaj ekskluzivan pretprogram više nije u prodaji jer je kapacitet samog vrha medvedgradske kule na kojem će se akustični koncerti održati -popunjen.

Više informacija o događanju mogu se pronaći na FB: medvedgradske glazbene večeri i web stranicama organizatora www.centarcesarec.hr i www.pp-medvednica.hr. Ulaznice za bandove The Bambi Molesters i Kries mogu se nabaviti putem web stranice www.ulaznice.hr i na prodajnim mjestima istog sustava: Glazbena knjižara Rockmark, TISAKmedia, Aquarius Records, Croatia Records… Ulaznice za koncert Amire Medunjanin će ponovno biti puštene u prodaju, a informacije pratite na našem službenom Facebook profilu https://www.facebook.com/events/480567282278468/?ref=br_rs.

A.M.

 

Oglas

Komentiraj

komentari