Nezaboravno ljeto u Valamar Rivieri

Turistička kompanija Valamar osim što se intenzivno pripremala za ovu ljetnu sezonu ulaganjem u svoje zaposlenike i kvalitetnu uslugu, svojim programom je itekako uključena u društveno odgovorno poslovanje, pa je tako i ove godine kroz projekt „Tisuću dana na Jadranskom moru“ omogućila brojnim udrugama da provedu nezaboravno ljeto.

U sklopu projekta “Tisuću dana na Jadranskom moru”, Udruzi SRETNA MAMA drugu godinu zaredom omogućeno je besplatno ljetovanje za 10 osoba u hotelu Allegro koji se u sklopu Valamar Riviere nalazi u Rapcu.

„Bilo nam je predivno, da želimo opisati u jednoj riječi – bio bi to RAJ! Velika nam je čast što smo i ove godine bili dio ove lijepe ljetne priče. Od srca hvala kompaniji Valamar i svakom pojedinačno koji su uljepšali naš boravak!“, kazala je Ana Mišić, predsjednica Udruge SRETNA MAMA.

A kako je bilo pogledajte u kratkom videu:)

Osim savršene ljetne prognoze, Udruga SRETNA MAMA došla je u pravi čas kad je započinjao festival koji već godinama oduševljava goste svojim programom, te je imala prilike uživati i u promenadi karnevalskih skupina rabačkom šetnicom.

D.Š.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar