NIVEA BABY rješenje za prehlađene nosiće

2. listopada 2017. – S hladnijim jesenskim danima, dolaze i nezaobilazne prehlade, kašljanje i šmrcanje. Začepljen nosić, glavobolja i upala uha izrazito su neugodni za djecu i bebe. Zbog nedovoljno razvijenog imunološkog sustava, stalnog dodirivanja igračaka i predmeta koji ih okružuju, djecu ne možemo u potpunosti zaštiti od upala i prehlada. Problem je ako su djeca još mala i ne mogu sama ispuhati svoj nosić, a to ponekad može biti loše iskustvo za roditelje.

Vašoj bebi je tada potrebna nježna pomoć koja će joj olakšati ovaj period. NIVEA Baby fiziološke ampulice za čišćenje nosa sa 100% prirodnom fiziološkom otopinom nježno čiste osjetljivu sluznicu dječjeg nosa kako bi omogućile lakše disanje mališanu te pomaže u čišćenju vanjskih očnih kapaka od nečistoća. Proizvod je razvijen u suradnji s pedijatrima i dermatolozima te pomaže omekšati gusti nosni sekret te vlaži sluznicu nosa. Kao i svi NIVEA Baby proizvodi za djecu, i ovaj je testiran kako bi se smanjio bilo kakav rizik od iritacije kože i da bi se osiguralo njezino zdravlje. Posebno je praktično pakiranje od jedne sterilne doze.

Nove NIVEA Baby fiziološke ampulice jednostavne su i spretnije za rukovanje jer ne mogu mehanički ozlijediti sluznicu ni nježnu kožu oko nosića i usta. Može se koristiti i za svakodnevno čišćenje nosa, a u slučaju prehlade, gripe ili alergije ‒ kada disanje na nos postane otežano, može se upotrebljavati do tri puta dnevno bez nuspojava. Osim nosića, ampulom se može tretirati i vanjski dio očnog kapka – sterilnu pamučnu blazinicu, posebno za svako oko, namočite s nekoliko kapi otopine i nježno prijeđete preko kapaka. Najbolje je koristiti različite doze za higijenu kapaka i čišćenje nosa, a najbolje ih je upotrijebiti u roku od 24 sata.

Uživajte u hladim danima i dugim noćima bez stresa za dijete, ali i za vas, uz NIVEA BABY pouzdanu njegu.

NIVEA BABY fiziološke ampulice za čišćenje nosa nježno čiste blokirani nos i kapke, podržavaju fiziološku funkciju prirodnog čišćenja i olakšavaju disanje. Praktično i higijensko, dozirano pakiranje (24 ampulice od 5ml) sadrži 100% prirodnu sterilnu fiziološku otopinu koja je vrlo nježna prema osjetljivoj nosnoj sluznici djeteta. Prilikom upotrebe potrebno je otvoriti vrh ampulice te zatim nježno utapkati otopinu u obje nosnice. Preporučuje se korištenje različitih doza za higijenu nosa i higijenu kapaka. Proizvod ne sadrži konzervanse, bojila i parfeme te je bez mirisa. MPC: 34,45 kn.

Oglas

Komentiraj

komentari