NIVEA Dječji tjedan u listopadu

Dječja igra i igračke obilježit će NIVEA Dječji tjedan koji se održava od 3. do 9. listopada diljem Hrvatske u sklopu projekta društvene odgovornosti ”Neka odrastanje bude dječja igra” u suradnji sa Savezom društava Naša djeca Hrvatske, gradovima i općinama. U već tradicionalnom tjednu posvećenom djeci i ispunjenom raznovrsnim aktivnostima i programima koji Savez DND organizira desetljećima, ove godine roditelji i djeca u lokalnim Društvima Naša djeca u okviru NIVEA projekta mogu sudjelovati u izradi igračaka, naučiti zašto je igra izuzetno važna za odrastanje te kako kvalitetno provoditi slobodno vrijeme kroz igru.

Educirani volonteri Društava naša djeca, koji su prošli kreativne seminare i edukaciju u sklopu projekta, tijekom NIVEA Dječjeg tjedna održat će besplatne radionice za roditelje i djecu s ciljem poticanja obitelji na zajedničko druženje i kreativno stvaralaštvo kroz igru. Jedna od tema radionica bit će i igračka – kako izraditi igračku u svom domu te koje materijale koristiti prilikom izrade. Dio igračaka i dječjih uradaka izrađenih na radionicama predstavit će se na izložbi o igračkama koja će se održati u studenom.

Glavna tema nagradnog natječaja koji se provodi na mrežnim stranicama nivea.hr/djecja-igra do 6. listopada je igračka, a dizajnerice Slavica Farkaš, Tea Janković, Iva Risek i Adriana Pavelić za potrebe projekta izradile su prototipove igračka. Glasovanjem će se odabrati najbolji koji će se producirati u limitiranom izdanju. Pobjednička igračka koristit će se u edukativne svrhe s ciljem promicanja igre i igračke sastavnim dijelom odrastanja svakog djeteta.

Uključite se i glasujte za svog favorita i sudjelujte u odabiru najboljeg prototipa – na https://www.nivea.hr/nivea-noviteti/djecja-igra

Putem prijavnog obrasca objasnite koja je vaša omiljena igračka i zašto, a uz malo sreće možda osvojite i tjedni NIVEA poklon paket.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar