Njega i za sretnu mamu

Inkontinenciju, s kojom se suočava svaka četvrta žena mogu uzrokovati različite bolesti i poremećaji, prirođene mane, oštećenja živaca, urogenitalne infekcije, a može nastati i kao posljedica kirurških zahvata ili tijekom trudnoće i nakon poroda. Hartmann Grupa vodeći međunarodni proizvođač medicinskih i higijenskih proizvoda preporuča MoliMed uloške za žene koji pružaju maksimalan osjećaj bezbrižnosti i sigurnosti. Pomoću svoje jedinstvene troslojne jezgre i anitbakterijskog, pH neutralnog Dry Plus sloja osiguravaju brzo upijanje i zadržavanje tekućine te neutraliziraju neugodne mirise. Sačinjeni su od materijala koji su nježni za kožu i maksimalno prozračni smanjit će mogućnost iritacije kože, a dizajn koji je prilagođen obliku tijela pružit će potrebnu udobnost i diskreciju pri nošenju. Zbog visoke moći upijanja idealni su za korištenje kod krvarenja u periodu nakon poroda.

Hartmann preporučuje liniju MoliMed Comfort te MoliMed Premium koji će pružiti aktivnu zaštitu kože. Takva će koža ostati suha s pomoću Advanced dry tehnologije i 3-slojne apsorpcijske jezgre. Jezgra Hartmann MoliMed uložaka je antibakterijska, što znači da je razvoj bakterija manji za 99% . Svi proizvodi iz linija Comfort i Premium su neutralani što je izuzetno bitno jer pH čuva prirodnu kiselost kože. Ujedno ulošci iz obje linije su hipoalergeni i prozračni. Kod pojedinih žena lagano post-natalno krvarenje u kombinaciji s iscjetkom može potrajati i do 6 tjedana što se smatra normalnim. Važno je znati da se u tom postporođajnom vremenu ne smiju koristiti tamponi već samo ulošci. Tamponi bi mogli izazvati razvoj bakterija u vašoj maternici koja se još oporavlja od porođaja.

MoliMed® Premium ulošci brzo i sigurno upijaju tekućinu zahvaljujući troslojnoj, pH neutralnoj Dry Plus jezgri. Netkani površinski sloj savršeno održava mikroklimu kože te ju čini suhom. Anatomske osobine uloška posebno su prilagođene kako bi se izbjeglo istjecanje tekućine te omogućila maksimalna zaštita, dok neutralizator mirisa osigurava dodatnu diskreciju. Ulošci su dermatološki testirani te se jednostavno stavljaju i mijenjaju, a mogu se koristiti i u kombinaciji s donjim rubljem zahvaljujući ljepljivoj traci. U kombinaciji s MoliPants® elastičnim gaćicama za fiksiranje uložaka ostvaruje se potpuna sigurnost. Indikator vlažnosti služi kao podsjetnik za promjenu uloška te pruža dodatnu razinu bezbrižnosti. Dolaze u pakiranjima Premium ultra micro, Premium micro light i Premium micro.

MoliMed® Comfort ulošci sadrže antibakterijsku, pH neutralnu Dry Plus jezgru koja brzo i sigurno upija tekućinu, te ju svojim sustavom kanala ravnomjerno raspoređuje u unutrašnjosti uloška. Cjelokupna površina uloška prekrivena je netkanim površinskim slojem koji štiti kožu i održava ju suhom. Prednji i stražnji dijelovi uloška posebno su otporni na istjecanje tekućine, a na stražnjem se dijelu nalazi mekani, zaštitni sloj. Anatomske osobine uloška pojačavaju elastični nabori u području međunožja što omogućava dodatno zadržavanje tekućine. Dodatnu diskreciju pruža neutralizator mirisa koji pouzdano veže neugodne mirise. Dermatološki testirani ulošci jednostavno se stavljaju i mijenjaju, te se koriste u kombinaciji s donjim rubljem zahvaljujući ljepljivoj traci na donjem dijelu uloška. Za potpunu sigurnost mogu se koristiti i u kombinaciji s MoliPants® elastičnim gaćicama za fiksiranje uložaka. Ugrađeni indikator vlažnosti služi kao podsjetnik za promjenu uloška.

Oglas

Komentiraj

komentari