NJEŽNO ZACJELJIVANJE KOŽE UZ EPITHELIALE A.H ULTRA UMIRUJUĆU OBNAVLJAJUĆU KREMU

6. studeni 2020. – Kad se dogodi oštećenje epidermisa, površinskog sloja kože , znamo da će koža zacijeliti. Oslabljena, ozlijeđena i oštećena područja kože sama će se obnoviti, no u cijelom procesu zacjeljivanja komponenta fizičke boli često je zanemarena. Ako znamo da se u svijetu evidentira 100 milijuna ožiljaka godišnje, jasno je da bolne senzacije na koži pogađaju velik broj ljudi pa se možemo zapitati zašto se bol kod oštećenja kože zanemaruje? Jedan razlog može biti to što bol ne ugrožava pravilno funkcioniranje procesa zacjeljivanja, a drugi naše uvjerenje da je bol neizbježna i da se po tom pitanju ne može ništa poduzeti. Dermatološki laboratoriji A-DERMA uvijek osluškuju potrebe pacijenata pa su i ovaj put potražili učinkovito rješenje. Jesu li u tome uspjeli? Ostanite s nama i saznajte 😊

TROSTRUKO DJELOVANJE ZA SVAKODNEVNA OŠTEĆENJA KOŽE

Zašto nas oštećenje površinskog sloja kože uopće boli? Ta reakcija potječe iz embrionalnog stadija, kada su koža i mozak bili jedno. Nakon razdvajanja ostali su povezani putem živčanog sustava. Prilikom ozljede ili vanjske agresije aktiviraju se receptori za bol u keratinocitima, stanicama kože, te putem živčanih vlakana šalju mozgu poruku koja bi se mogla prevesti kao: au, to boli! Svima nam je poznata ta poruka i često smo je primali. No, što kada bi se ta neugodna senzacija mogla ublažiti? Upravo taj, ne baš jednostavan zadatak, zadali su si stručnjaci Dermatoloških laboratorija A-DERMA, kako bi nadogradili formulaciju EPITHELIALE A.H DUO kreme, koja je nastala 2015. godine te se dokazala kao ekspert za promoviranje brzog obnavljanja kože** i sprječavanje stvaranja ožiljkastih tragova. Danas nam predstavljaju inovativan proizvod, EPITHELIALE A.H ULTRA umirujuću obnavljajuću kremu. Riječ je o novoj, jedinstvenoj formulaciji za njegu oslabljene kože, koja sadrži 94 posto sastojaka prirodnog podrijetla i jamči trostruko djelovanje: ubrzano obnavljanje kože**, sprječavanje stvaranja ožiljkastih tragova te umirujuće djelovanje.

SNAGA PRIRODE ZA OSLABLJENU KOŽU

Stručnjaci Dermatoloških laboratorija A-DERMA tijekom svojih istraživanja prepoznali su svojstva mačje kandže, peruanske biljke čiju je ljekovitost priznala i Svjetska zdravstvena organizacija (WHO). Kora ove biljke bogata je proantocijanima, djelatnim molekulama kojima može zahvaliti svoja iznimno umirujuća svojstva, dokazana brojnim znanstvenim istraživanjima. Ekstrakt mačje kanđe već smo upoznali kao jednu od dvije djelatne tvari A-Derma Cutalgan ultra-umirujućeg spreja. Zahvaljujući već dokazanom djelovanju na receptore za neugodne senzacije na koži, ekstrakt mačje kandže sad možemo naći i u formulaciji EPITHELIALE A.H ULTRA umirujuće obnavljajuće kreme, a za obnavljanje kože** i sprječavanje stvaranja ožiljkastih tragova tu je i dalje ekskluzivni patentirani[1] djelatni sastojak CICAHYALUMIDE® (kompleks dipeptida L-ALA-L-GLU, ekstrakta izdanaka Rhealba® zobi i hijaluronske kiseline prirodnog podrijetla, koja potiče obnavljanje kože, održava idealnu razinu vlažnosti te poboljšava teksturu ožiljaka.)

NJEGA OSLABLJENE KOŽE ZA CIJELU OBITELJ

Neovisno o stanju kože i podrijetlu ozljeda te radi li se o sitnim porezotinama, tetovažama[2] ili posljedicama površinskih dermatoloških tretmana (laserski zahvati, pilinzi, krioterapija itd.), EPITHELIALE A.H ULTRA umirujuća obnavljajuća krema može se nanositi direktno na oštećenu kožu kako bi se ubrzalo obnavljanje kože**, prevenirao nastanak ožiljkastih tragova te ublažile neugodne senzacije  na koži. Posebno je razvijena tekstura za lako nanošenje i brzo upijanje, namijenjena svim tipovima oslabljene kože te svim uzrastima, čak i dojenčadi. Može se nanositi na cijelo lice i tijelo te vanjska intimna područja. Formulacija s 94 posto sastojaka prirodnog podrijetla ne sadrži parfeme, nekomedogena je te je ispitana pod nadzorom dermatologa, oftalmologa i ginekologa.

A-Derma Epitheliale A.H ULTRA umirujuća obnavljajuća krema 40 ml/100 ml: 133,80 kn/187,60 kn

Dobitnice u darivanju objavljenom 06. studenog su Štefica Dianić i Marina Pregun. Molimo dobitnice da se jave u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Oglas

Komentiraj

komentari