Nova formula, ista nježnost za fragilnu kožu beba – linija A-DERMA PRIMALBA

Listopad 2018. – Svi se rađamo s fragilnom kožom. To znači da nezrela koža beba ima nedostatno razvijenu funkciju barijere te je kao takva iznimno osjetljiva na vanjske i unutarnje agresije. Stručnjaci Laboratorija A-DERMA znaju da je ranjivoj dječjoj koži potrebna sva nježnost i zaštita koju mogu dobiti pa osim majčinog zagrljaja zahtijeva i posebno prilagođene proizvode za njegu. Stoga su odlučili blagotvorna uravnotežujuća, umirujuća i obnavljajuća svojstva ekstrakta izdanaka Rhealba® zobi ugraditi u PRIMALBA liniju proizvoda, namijenjenu svakodnevnoj higijeni i njezi fragilne kože beba i male djece. Svi proizvodi PRIMALBA linije u potpunosti poštuju Povelju o dermopedijatrijskoj sigurnosti i ispitani su pod nadzorom dermatologa i/ili pedijatara, a premda su nježni poput fragilne dječje kože,  pružit će joj svu potrebnu zaštitu.

Znanost susreće prirodu – A-DERMA PRIMALBA linija u potpunosti zadovoljava te kriterije – djelatni sastojci korišteni su u optimalnim koncentracijama te su prilagođeni specifičnim potrebama fragilne kože beba, proizvodi su hipoalergeni i sadrže minimalan broj klinički ispitanih sastojaka. Izdanci Rhealba® zobi, od kojih se dobiva blagotvorni ekstrakt, organski su uzgojeni, a A-DERMA PRIMALBA proizvodi sadrže minimalno 87 posto sastojaka prirodnoga podrijetla. Preostali postotak čine spojevi odgovorni za teksturu i prezervativi za koje ne postoji prirodna alternativa jednake sigurnosti i učinkovitosti.

Jednostavno, ali ne previše –PRIMALBA linija proizvoda je jednostavna, no vrlo učinkovito i nježno zadovoljava potrebe nježne i fragilne dječje kože. Mirisi i teksture pažljivo su razvijeni kako bi pružili maksimum užitka i emocija tijekom čišćenja i njege kože, posebnih trenutaka koje dijele roditelji i njihove bebe. Hipoalergeni miris, posebno namijenjen bebama, sadrži note mandarine, cvijeta naranče i đurđica, koje ostavljaju sladak, svjež i nježan miris; neodoljivo.   

Higijena je pola zdravlja –PRIMALBA gel za čišćenje 2u1 nježno čisti bebinu fragilnu kožu i vlasište. Ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi umiruje fragilnu kožu, a lipidni kompleks prirodnoga podrijetla sprječava suhoću. Nježnu učinkovitost duguje novoj, biorazgradivoj CLEAN & GREEN formuli s 87 posto sastojaka prirodnoga podrijetla. Proizvod je blago parfimiran, bez sapuna je te ne peče za oči. PRIMALBA hidrirajuće mlijeko za čišćenje umiruje, vlaži i čisti fragilnu dječju kožu lica, tijela i stražnjice zahvaljujući novoj CLEAN & GREEN formula s 94 posto sastojaka prirodnoga podrijetla. Ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi umiruje fragilnu kožu, lipidni kompleks prirodnoga podrijetla prevenira suhoću, a glicerol hidrira. PRIMALBA proizvodi za higijenu ispitani su pod nadzorom pedijatara i dermatologa te su razvijeni kako bi se rizik od alergijskih reakcija sveo na minimum.

A-DERMA PRIMALBA gel za čišćenje 2u1 (500 ml): – 153.90 kn

A-DERMA PRIMALBA hidrirajuće mlijeko za čišćenje (500 ml): – 153.90 kn

Neizreciva važnost nježnog dodira –Znanstveno je dokazano da je dodir važan za dobrobit, ali i razvoj novorođenčadi. Nježno utrljavanje kreme u kožu pomaže opustiti mišiće i aktivirati mikrocirkulaciju, pa je riječ o dragocjenom ritualu i za mamu i za bebu. PRIMALBA Cocoon krema pruža dugotrajnu hidraciju fragilnoj bebinoj koži lica i tijela zahvaljujući novoj CLEAN & GREEN formuli s čak 98 posto sastojaka prirodnoga podrijetla. PRIMALBA krema za pelensku regiju ublažava crvenilo i umiruje iritacije s prvim nanošenjem zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji ekstrakta izdanaka Rhealba® zobi i kompleksa cinkova oksida i bakrova sulfata. Tekstura se lako razmazuje i uklanja te  štiti kožu i izolira je od izvora iritacije (pelene/mokraća/stolica), a nova CLEAN & GREEN formula jamči 96 posto sastojaka prirodnoga podrijetla. PRIMALBA proizvodi za njegu razvijeni su kako bi se rizik od alergijskih reakcija sveo na minimum, pod dermatološkim i pedijatrijskim nadzorom.

A-DERMA PRIMALBA Cocoon krema (200 ml): – 135.00 kn

A-DERMA PRIMALBA krema za pelensku regiju (100 ml): 72.50 kn

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari