Nova kolekcija poznatih dječjih brendova otkriva što biraju najmlađi

Nununu, Tinycottons i Mini Rodini ponovo oduševljavaju male i velike

Počela je nova školska godina, a u brojne dućane stigla je nova jesensko-zimska kolekcija.

Svaki roditelj pazi da je odjeća za njihove mališane udobna, a sve je veći naglasak i na održivosti. Da bi djeca s osmijehom krenula u vrtić i školu, zabavni motivi i uzorci na njihovoj garderobi mogli bi biti dodatni razlog za zavoljeti hladnije doba.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ne.Ne.Ne. (@ne.ne.ne.shop)

Tko još može odoljeti slatkim uzorcima brenda Tinnycottons? Nova kolekcija donosi komade pažljivo osmišljene za male istraživače, neustrašive i željne novih avantura. Jesensko-zimska kolekcija voli različitost, približava nepoznato, a poznato predstavlja na neobičan način. Ova kolekcija posebno je putovanje na kojem će se naći brojni zanimljivi likovi i motivi – vjeverice, mravi, planine i zvijezde. Ljubav prema prirodi prate nijanse smeđe, zelene i bež boje, uz svijetlocrvene, plave i žute naglaske.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ne.Ne.Ne. (@ne.ne.ne.shop)

Prepoznatljiv stil vraća se na velika vrata Nununu kolekcije. Za djecu koja imaju stav i ne boje se pokazati ga, netipični uzorci, lubanje i zvijezde osvojit će srca malih, ali i velikih. Kolekciju karakteriziraju detalji jarkih boja i buntovne poruke koje često čujemo od najmlađih. Nununu obožavaju brojne poznate ličnosti i njihova djeca, od Johna Legenda pa sve do Pink. Brend za modernu obitelj u kojoj roditelji puštaju djeci da sama biraju svoj stil ističe se zbog unisex komada, koji ruše stereotipe dječje mode.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ne.Ne.Ne. (@ne.ne.ne.shop)

Tko se sjeća slatkih jagodica iz ljetne kolekcije Mini Rodini? E pa jesen i zima profinjenog švedskog eko brenda izgledaju potpuno drukčije! Slatke životinje preuzet će glavnu ulogu ove skandinavske priče u kojoj šarene boje ispunjavaju sve dječje snove. Udobni jesenski komadi u skladu su s prirodom i prirodnim materijalima, koji prate dječju maštu i njihov zaigran karakter.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mini Rodini (@mini_rodini)

Nova kolekcija brendova Tinycottons, Nununu, Mini Rodini te mnogih drugih eko brendova može se pronaći u multibrand trgovini Ne.ne.ne. na adresi Gjure Deželića 8 u Zagrebu. Za sve koji nisu u mogućnosti posjetiti poznatu zagrebačku lokaciju tu je online stranica popularne dječje trgovine. Slatke modele za male i odvažne uz sve zanimljivosti o brendovima pronaći se može na Instagram i Facebook stranici

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ne.Ne.Ne. (@ne.ne.ne.shop)

trgovine.

Oglas

Komentiraj

komentari