Nova L’OCCITANE luksuzna Karite baby kolekcija!

Na svijetu nema takve ljubavi poput majčinske. Čista, snažna i bezuvjetna, jedna je od najsnažnijih sila u svemiru.

Veza majke i djeteta je fizička koliko i emocionalna. Sve jeu osjetilima – a posebno u osjetu dodira. Ta neusporediva veza koju osjetimo preko kože prisutna je već od bebinog rođenja. Bebina koža je također propusnija, osjetljivija i ranjivija te joj je potrebna posebna njega i puno, puno maženja!

Karite maslac je nevjerojatno blag!

L’OCCITANE u novoj kolekciji koristi organski karite maslac izrađen od zajednice žena iz Burkine Faso čiju izvornost garantira tokom cijelog procesa proizvodnje. Karite maslac poznat je po visokoj koncentraciji masnih kiselina, uključujući omega-6 i omega-9, koje su poznate po tome što jačaju strukturu kože. Maslac povećava udio lipida u koži te tako omekšava i hrani kožu. Bogat je nesapunjivim tvarima koje štite kožu.

Sigurnost na prvom mjestu

Kada je L’OCCITANE započeo razvoj ove kolekcije, jedna stvar je od početka bila jasna: proizvodi moraju zadovoljavati stroge sigurnosne uvjete. Svi sastojci su pomno testirani i izabrani zbog svojih nježnih karakteristika. Preko 87 % sastojaka je prirodnog porijekla, a broj sastojaka je sveden na minimum. Svi proizvodi su testirani pod pedijatrijskim nadzorom,a delikatan miris je hipoalergenski, slobodan od alergena i strogo kontroliran kako bi bio siguran za bebinu kožu. Svi proizvodi su sastavljeni bez fenoksietanola, parabena, ftalata i silikona.

Četiri proizvoda iz nove Karite kolekcije za bebe preslatkih su imena i pakiranja i nemoguće im je odoljeti. Jednostavan dizajn i meke pastelne boje ukazuju na njihov nježan učinak, a ljupki detalji na ambalaži čine ih savršenim poklonom. Svaki od proizvoda potpuno je prožet prirodnim sastojcima i pruža koži i osjetilima čisti užitak.

Rezultati testiranja Karite baby balzama za masažu su impresivni…

Bebe obožavaju masaže! Štoviše, masaže su poznate po svom blagotvornom učinku na cjelokupno bebino zdravlje i razvoj. Masaža djeluje umirujuće kako na dijete tako i na majku, osjećaju se sretno i smireno, što ih još više zbližava. Kreiran od 98 % prirodnih sastojaka i 70 % karite maslaca, ovaj balzamima nježnu formulu koja  pomaže održavati hidrataciju kože. Na koži se doslovno rastapa te se iz bogate teksture maslaca pretvara u suho ulje i tako nježno obavija bebinu kožu. Savršen za nanošenje prije spavanja.

100 % mama je potvrdilo da je idealanza masažu i da je bebina koža postala mekša, hidratizirana i intenzivno nahranjena.

Uz kupnju novog Balzama za masažu u L’OCCITANE trgovinama vas očekuje na poklon letak sa savjetima za masažu bebe razvijen u suradnji s medicinskom sestrom!

U kolekciji stižu i Karite baby nježno hidratantno mlijeko, Karite baby pjenušava krema za kupku te Karite baby nježna mirisna vodica. Povodom Majčinog dana, L’OCCITANE je u svibnju za svoje kupce pripremio i posebne poklon-pakete Karite baby kolekcije po promocijskim cijenama. Proizvodi su dostupni u L’OCCITANE trgovinama u Hrvatskoj i na www.loccitane.hr.

Karite baby nježna mirisna vodica 50ml – 313,20 kn
Karite baby balzam za masažu 125ml  – 200,80 kn
Karite baby balzam za masažu 50ml – 120,50 kn

Karite baby pjenušava krema za kupku 2u1 tijelo i kosa, 300ml – 148,60 kn
Karite baby pjenušava krema za kupku 2u1 tijelo i kosa, 75ml  – 48,20 kn
Karite baby nježno hidratantno mlijeko 300ml  – 200,80 kn
Karite baby nježno hidratantno mlijeko 75ml  – 60,20 kn
Karite baby nježno hidratantno mlijeko 100ml  – 128,50 kn

Oglas

Komentiraj

komentari