Nova Olivalova mineralna linija za sunčanje za djecu, tinejdžere i sve s osjetljivom kožom!

Zagreb, 20. svibnja 2020.- Dobro nam je poznato kako je koža beba i male djece posebno osjetljiva na sunce i da zahtijeva pažljivo odabrane preparate kako bi naši najmlađi dobili maksimalno sigurnu njegu i naravno, maksimalnu zaštitu. Većina stručnjaka naglašava kako se bebe i djecu do 2 godine starosti ne treba izlagati suncu te da je potrebno  koristiti isključivo fizičke prepreke kao što su adekvatna odjeća s UV faktorom i boravak u hladu. Međutim, za djecu od 2 godine starosti, tinejdžere i sve one s iznimno osjetljivom kožom, stručnjaci preporučuju koristiti isključivo prirodnu, mineralnu UV zaštitu.

Vodeći se upravo ovim saznanjima, ali i načelom „Prirodna i sigurna zaštita prije svega“Olival stručnjaci kreirali su sasvim novu  liniju proizvoda za zaštitu dječje kože od sunca –  Sun Mineral KIDS.

Sun Mineral KIDS linija predstavlja cjelovitu zaštitu kože od sunca najmlađih, djece i tinejdžera koji sve češće imaju i hiperosjetljivu kožu sklonu ekcemu ili neurodermitisu. Mineralni filtrine potenciraju iritacije na koži, ostaju na površini kože i reflektiraju UV zračenje čime pružaju fizičku zaštitu.

Ova nova mineralna Olivalova linija za zaštitu dječje kože od sunca temelji se na dva sastojka –cinkovom oksidu i titanijevom dioksidu, ali s pažljivo usklađenim kombinacijama dragocjenih njegujućih sastojaka kao što su skvalan, ulje badema, ekstra djevičansko maslinovo ulje i kakaov maslac.  Zahvaljujući iznimnoj kvaliteti i kombinaciji ovih sastojaka,Sun Mineral KIDSproizvodi se za razliku od drugih mineralnih proizvoda, vrlo jednostavno i ravnomjerno nanose, brzo upijaju i pri tome ostavljaju ugodan osjećaj na koži bez masnih tragova.

U Sun Mineral KIDS liniji nalaze se tri proizvoda:

  • Sun Mineral KIDS krema za lice SPF 50
  • Sun Mineral KIDS mlijeko za sunčanje SPF 30
  • Sun Mineral KIDS mlijeko za sunčanje SPF 50

Sva tri proizvoda ove nove linije za zaštitu od suncajedinstvene su formulacije,sadrže prirodne mineralne filtre i pružaju visoku zaštitu od UVA i UVB zraka, a kožu lica i tijela, zahvaljujući prirodnim uljima, i njeguju. Hipoalergenisu ivodootporni te ne sadrži dodane boje i mirise.Sun Mineral KIDS  proizvodi pogodni su i za najosjetljiviju kožu, ne ostavljaju bijeli trag, ne začepljuju pore te su i vodootporni.

Bez obzira na to gdje ćete bitiovo ljeto, kao i do sada, budite odgovorni. Zaštitite vaše najdraže jednim od proizvoda nove Sun Mineral KIDS linije, pravilnim izborom odjeće, šeširima i kapama za glavu, provodite vrijeme u hladu jer je i samo 10 minuta dnevno direktnog izlaganja sunčevim zrakama dovoljno za sintezu esencijalnog vitamina D.

Preporučena MPC Sun Mineral KIDS krema za lice SPF 50:       49,90 HRK
Preporučena MPC Sun Mineral KIDS mlijeko za sunčanje SPF 30: 99,90 HRK
Preporučena MPC Sun Mineral KIDS mlijeko za sunčanje SPF 50: 119,90 HRK

Potražite Olival Sun Mineral KIDS proizvode u svim drogerijama kao i na web shopu: https://olival.hr/collections/sun-mineral-kids

Dobitnica u darivanju objavljenom 20. lipnja je Danijela Pribanić. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Oglas

Komentiraj

komentari