Nova Reserved dječja kolekcija „Amsterdam“

Nova Reserved dječja kolekcija Amsterdam inspirirana je morem te Nizozemskom i Danskom kulturom

Nova kolekcija sastoji se od linije za djevojčice „Baltička sirena“ te linije „Nostalgija“ za dječake. Kolekcija Amsterdam temelji se na ekološki osviještenoj modi prožetoj primorjem i najljepšim dječjim bajkama, a sačinjavaju je prigušene boje, pletivo i udobni krojevi.

res-djevojciceMore se, kao inspiracija, također proteže kroz cijelu kolekciju ujedinjujući Nizozemsku i Dansku kulturnu baštinu i ulični stil, što je utjecalo na dizajnersku paletu morskih boja poput plave, tirkizne i zelene. Uzorci na odjeći mješavina su skandinavskih i urbanih elemenata koji podsjećaju na Amsterdam. Neki od motiva prikazuju arhitekturu lučkih gradova, boce sa skrivenim porukama pronađene na plaži te fotografije koje prikazuju morsku obalu.

res-djecak

U kolekciji Amsterdam se mogu pronaći i urbani elementi poput tiskarskih slova tipičnih za Dansku i Kopenhagen, motivi danskih gradskih kuća, male sirene, bicikala i svjetionika. Kolekciju također karakteriziraju i licencirane grafike iz crtanog filma Moomin koje predstavljaju moderan dodatak liniji za djevojčice „Baltička sirena“.

A. M.

Oglas

Komentiraj

komentari