Nove atrakcije u hotelu Valamar Girandella Maro Suites 5* u Rapcu

20. lipnja 2018. –Ove sezone otvoren je prvi Kinderhotel u portfelju Valamar Riviere u okviru Valamar Collection Girandella Resorta u Rapcu. Valamar Girandella Maro Suites 5* smješten je pored duge šljunčane plaže, a dizajnom i ponudom posebno je prilagođen obiteljima s djecom različitih dobnih skupina.

Prostrani obiteljski suiteovi, njih ukupno 149, dodatno su opremljeni dječjim potrepštinama i opremom za sigurnost djece – kutijom za igračke, zaštitnim utičnicama, dječjim klupicama u kupaonici, wc sjedalicom, baby phoneom i dječjim TV programima. U ponudi je i dječji krevetić na upit, paket za bebe koji uključuje dječju kadicu, termometar, pelene, grijač za bočice i podlogu za previjanje beba, a na zahtjev je dostupan i Playstation. Goste očekuje i dječji bife u restoranu te play lounge s unutarnjim igralištem i 24-satnom ponudom toplih napitaka, bezalkoholnih pića i poslijepodnevnih obroka poput salata, juha i kolača.

Aqua Maro s bazenom za bebe i grijanim bazenom, kao i vanjski bazen za aktivnosti s atrakcijama poput vodenih efekata i tobogana  za sve uzraste bit će mališanima posebno  atraktivni i neizmjerno zabavni. O malim i velikim gostima 24 sata brine oko 150 zaposlenika hotela.

Obitelji su posebno oduševljene Sundance obiteljskom plažom s beach barom, najudobnijim ležaljkama i mnoštvom aktivnosti od zabavne vožnje na banani, skijanja na vodi do leta iznad mora na parasailingu. Maro obiteljska plaža idealna je za najmlađe i prve pokušaje plivanja. Sunrise relax plaža privući će sve koji preferiraju opuštanje na ležaljkama ili beachu baru uz pijuckanje omiljenog koktela.

Prestižni lanac KinderHotels Europa, vodeća europska skupina hotela specijaliziranih za obiteljski odmor, ovom je hotelu već dodijelio pet smileya, odnosno „čistu peticu“.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari