NOVE DONACIJE ZA HRVATSKI STUDENTSKI ZBOR I ZA UDRUGU ‘RIJEKA LJUBAVI’

Redovito dezinficiranje radnih površina te onih u kojima boravimo, jedan je od ključnih i obaveznih koraka kako bismo nadvladali ovaj virus i zaštitili sebe i druge

Prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, jedna od najvažnijih mjera je, osim redovitog pranja i dezinficiranja ruku, redovito dezinficiranje svih radnih površina i prostorija u kojima boravimo ili radimo. Od svih nas se očekuje da poštujemo i provodimo ta pravila te da ostanemo u svojim domovima, ako nismo primorani ići na posao. Upravo vođeni tom filozofijom i željom da ovom virusu okončamo postojanje, Saponia Osijek je donirala svoj Bis Deziclean – sredstvo za dezinfekciju površina,  Hrvatskom studentskom zboru, nositelju inicijative #StudentiPomazu, a cilj im je izraditi vizire za zdravstvene djelatnike diljem Republike Hrvatske.

Inače, kada se pojavila inicijativa za izradu 3D printanih vizira za medicinsko osoblje, HSZ se odlučio uključiti i rasprostraniti diljem Hrvatske ideju o pomoći onima koji se bore kako bi svi ostali zdravi i sigurni. Donacija Saponije Osijek ide u ruke upravo Hrvatskom studentskom zboru. Ovom donacijom, volonterima je omogućena pomoć u pravilnoj dezinfekciji i pakiranju gotovih proizvoda i na taj način je osigurana zdravstvena ispravnost i sigurnost istih.

Još je jedna donacija Saponije pomogla onima kojima je najpotrebnija. Saponia već niz godina surađuje s neprofitnom humanitarnom udrugom Rijeka ljubavi,  koja skrbi o siromašnim i socijalno ugroženim građanima i obiteljima. Njihov moto “dobro je činiti dobro” pokretač je mnogim donacijama, a proizvodi Saponije ovih su dana njihovim korisnicima više nego neophodni. Kako bi i oni mogli slijediti upute nacionalnog stožera o pojačanoj brizi za higijenu Saponia im je pomogla s deterdžentima I sredstvima za čišćenje, a djecu su razveselili s Kandit proizvodima kako bi im Uskrs bio ljepši.

Upravo je Saponia kompanija koja baš u ovim danima slovi kao uzor ostalim poslovnim subjektima u Hrvatskoj. Svakodnevno  doniraju i pomažu tamo gdje je najpotrebnije, vodeći računa i o svojim radnicima koji  su dodatno nagrađeni  za uložene napore, kako bi ostatak Lijepe Naše, bio opremljen i zaštićen. 

U ovim trenutcima, bitno je držati se propisanih preporuka koje dolaze od nadležnih tijela kako bismo što prije vratili svoje živote u normalu. U ovome smo svi zajedno te ne zaboravimo da ostankom kod kuće, štitimo i sve one koji su svakodnevno na prvoj liniji upravo kako bismo svi, mogli normalno funkcionirati.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar