Novitet za mršavljenje! Elancyl MY COACH!

 

27. siječnja 2021. – Početak godine oduvijek je bio doba donošenja odluka, planova, okretanja novih stranica. I suprotno popularnom vjerovanju u tome nema ništa loše – novogodišnje odluke su sjajna stvar ako ih donosimo s namjerom ostvarenja, ako im damo vremena da od zadovoljenja puke formalnosti postanu način života. Ekspertiza Laboratorija Elancyl na području mršavljenja duga gotovo pedeset godina utemeljena je na načelima malih pobjeda, discipliniranosti i ljubavi prema vlastitom tijelu, a ne na ultimatumima, čudotvornim proizvodima i ekstremnim dijetama. Stoga pozivamo sve da nam se pridruže u sljedećem: odbacimo koncept idealnog ljetnog tijela te narativa krivnje i grižnje savjesti kada proces mršavljenja ne ide kako smo planirali. Prihvatimo svoje tijelo, naučimo ga voljeti i pristupimo borbi s celulitom kao rješavanju manjeg estetskog problema, a ne kao sudbonosnom ratu o čijem ishodu ovisi naše zadovoljstvo samima sobom i sposobnost uživanja u zasluženom ljetnom odmoru. Dajmo si vremena ostvariti rezultate kojima ćemo se ponositi. I na kraju, ali nikako manje važno – ne zaboravimo se zabavljati u cijelom procesu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Elancyl (@elancylfrance)

IZVRSNOST KAO INSPIRACIJA

Sportaši su zahvaljujući svom talentu, trudu i rezultatima uzor mnogima, pa su tako poslužili stručnjacima iz Laboratorija Elancyla u razvoju noviteta Elancyl MY COACH! proizvoda za mršavljenje koji oponaša metabolizam tjelesno aktivnih ljudi. O čemu se točno radi? Aktivnim ljudima je za vježbanje potrebna energija, a do nje dolaze izgaranjem masnih zaliha u stanicama koje zovemo adipociti. U tijelu postoje tri vrste adipocita: smeđi adipociti prisutni kod djece, bogati su mithondrijima (stanični organeli koji proizvode energiju sagorijevanjem masti), dok bijele adipocite prisutne kod odraslih odlikuje velika količina pohranjenih masti. Treća vrsta su bež adipociti prisutni kod tjelesno aktivnih odraslih, koji su kako im i sama boja kaže nešto između – imaju više mitohondrija od bijelih adipocita, pa im je primarna funkcija brže i učinkovitije sagorijevanje masti u stanicama kako bi proizveli energiju koja je potrebna tjelesno aktivnijim pojedincima. Bijeli adipociti su u odrasloj dobi dominantni i djelomično su odgovorni za stvaranje celulita – dakle ono što želimo je u tijelu stvoriti što više je moguće bež adipocita kako bi stvorili preduvjete za učinkovitu borbu s masnim naslagama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Elancyl (@elancylfrance)

KLJUČ USPJEHA SVAKOG TRENERA SU NJEGOVI IGRAČI…

…dok su u slučaju Elancyl MY COACHA ključni djelatni sastojci jedinstvene formule s gotovo 90 posto sastojaka prirodnog porijekla. Novitet je mikroalga Tisochrysis Lutea koja potječe s Kanarskog otočja, sedam otoka vulkanskog porijekla u španjolskom arhipelagu. Ta mikroalga koja obitava u morskom plićaku potiče aktivaciju bež adipocita te zahvaljujući tome ima trostruko djelovanje: sagorijeva masti, sprječava pohranu masti te smanjuje masno tkivo. Kofein je zlatni standard kada je riječ o sastojcima za mršavljenje, a upravo je Elancyl pionir u njegovom korištenju. Kofein složene trigliceride transformira u slobodne masne kiseline, koje je lakše odstraniti. Još jedan anticelulitni klasik je bršljan koji eliminira toksine i vraća koži čvrstoću i elastičnost utječući na kvalitetu kolagena.

PRO TIP: PRILAGODITE AKTIVNOSTI OČEKIVANJIMA

Djelotvornost: Elancyl MY COACH! je djelotvoran čak i ako se ne koristi u kombinaciji s tjelesnom aktivnošću; neravnine su zaglađenije nakon sedam dana korištenja, a promjene figure su vidljive nakon mjesec dana korištenja. Za više od 70 posto žena, učinak mršavljenja vidljiv je nakon 14 dana korištenja, a 95 posto ih ističe trenutačno zaglađivanje kože[1]. No, rezultati uz tjelesnu aktivnost i uravnoteženu prehranu su mnogo bolji; tako će MY COACH i do četiri puta povećati učinak tjelesne aktivnosti na čvrstoću i teksturu vaše kože, dok će učinak aktivnosti na zaglađivanje celulita povećati za 60 posto.[2]

Upute za korištenje: Elancyl MY COACH! odlikuje ugodna, nemasna i neljepljiva tekstura svježeg osnažujućeg mirisa razvijena za nanošenje Elancyl masažom – posebnom pinch&roll tehnikom razvijenom u suradnji s fizioterapeutima koja olakšava primjenu proizvoda, pruža osjećaj ugode te povećava učinkovitost proizvoda. Pinch&roll tehnika masiranja potiče drenažu, tonizira i stimulira mirkocirkulaciju kože, poboljšava izmjenu tvari na razini stanica i povećava opskrbu kisikom, čime je osigurano optimalno prodiranje djelatnih sastojaka u kožu.

*Nije za upotrebu kod trudnica i dojilja!

Elancyl MY COACH (200 ml): 309 kn

[1] Kliničko istraživanje o zadovoljstvu proizvodom provedeno na 87 žena.

[2] Rezultati se odnose na žene koje su prakticirale barem sat vremena sportske aktivnosti tjedno.

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 28. siječnja je Valentina Barić. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Elancyl (@elancylfrance)

Oglas

Komentiraj

komentari