Novo iz Podravke – LINO MLIJEČNI DESERTI!

TAKO MLIJEČNI, TAKO FINI!

Izraz lica vaše bebe dok uživa u svojoj omiljenoj papici jedan je od onih malih-velikih radosti roditeljstva. A za pravilan razvoj vašeg djeteta potrebna je uravnotežena prehrana bogata proteinima i kalcijem. Proteini su osnovna gradivna tvar ljudskog organizma te su iznimno važni za pravilan rast i razvoj unutarnjih organa i mišića djeteta.

Osim proteina, važnu ulogu ima i kalcij. Unutar organizma 99 % kalcija nalazi se u kostima i zubima, dok se preostalih 1 % nalazi u stanicama i izvan njih. Kalcij ima važnu ulogu u izgradnji čvrstih kostiju, ali i u raznim biokemijskim procesima kao što su kontrakcija mišića, zgrušnjavanje krvi, metabolizam ugljikohidrata i ostali. Budući da koštano tkivo djece intenzivno raste i razvija se, dječja prehrana treba biti bogata lako dostupnim i visokoiskoristivim kalcijem.

Iako je kalcij relativno široko rasprostranjen u prehrani, zanimljivo je da je njegova iskoristivost tek oko 20 –50% unesenog kalcija, stoga ga je potrebno unijeti čak dva do četiri puta više radi zadovoljavanja dnevnih potreba. Upravo te vrijedne i hranjive tvari možete pronaći u Lino mliječnim desertima. Osmišljeni kako bi najmlađima osigurali zdravi rast i razvoj, za sve velike i male sladokusce dolaze u tri okusa – keks, gris i čokolada, a njihova je posebnost u tome što ih ne treba čuvati u hladnjaku jer su već prošli proces sterilizacije. Lino mliječni desert je praktičan, a zdrav i uravnotežen međuobrok ili poslastica.

Puno mlijeka, puno ukusnih zalogaja!

Lino mliječni deserti prigodni su za djecu od navršenih osam mjeseci starosti, pripremljeni kao praktičan, no zdravi uravnotežen međuobrok. Također  su i odlična poslastica. Desertići dolaze u pakiranju od dva komada, jer ljubav je ipak najslađa kada se dijeli. Ne sumnjamo stoga da će se i oni veliki navući na njih. Kao i uvijek, Lino se pobrinuo da su mliječni deserti pripremljeni  s mnogo ljubavi i pažnje, s pomno biranim sastojcima i svima nam poznatim i omiljenim okusima. Njihova hranjiva vrijednost i praktična konzumacija dobitna su kombinacija koja ima sve što vama i vašoj bebi treba. Ma da žličicu poližeš!

 Lino mliječni desert čokolada

U Lino mliječnom desertu s okusom čokolade uživat će… Ma uživat će svi – bebači puzači, bebači hodači, zatim školarci, mame, tate, bake… Jer svi volimo čokoladu, zar ne?  Dok su stvarani okusi, iz Podravke su se prisjetili jednog poznatog citata: „Čokolada nije varanje. Nakon slanog jela čovjek treba nešto da sebi zasladi. To je život, a ne varanje.„Pritom mislimo na vas velike, jer znamo da će vam ova čokoladna radost poslužiti kao savršen desert.

Lino mliječni desert čokolada 200g (2x100g) 12,99

 Lino mliječni desert keks

Lino nam je spremio i mliječni desert s dodatkom keksa. Ljubitelji okusa keksića, sada će ga moći doživjeti u ovoj praktičnoj, slasnoj i kremastoj kombinaciji. Bebe će zadovoljno gugutanjem ispratiti svaku punu žličicu, a mame će se u znak odobravanja smješkati jer njihovo maleno ne samo da je sve popapalo, nego čak i traži još!

Lino mliječni desert keks 200g (2x100g) 12,99

Lino mliječni desert gris

Mliječni desert s grisom velike će vratiti u djetinjstvo i doba kada je taj okus bio prva  asocijacija na najdražu užinu. Prava poslastica! A jeste li znali da je gris bogat vitaminom B-6 koji je zadužen za proizvodnju serotonina, poznatog kao hormon sreće? Još jedan razlog više da usrećite svoje bebe!  Budite spremni na  njam-njam s  veeeelikim osmijehom!

Lino mliječni desert gris 200g (2x100g) 12,99

Oglas

Komentiraj

komentari