OBITELJ ADDAMS stiže u kina u novoj animiranoj avanturi!

Svima omiljena čudna obitelj vraća se u novoj animiranoj avanturi, Obitelj Addams 2 Izlet. U novom filmu Addamsovi se, po običaju, upliću u šašave avanture i susreću neočekivane likove. Uvijek vjerni sebi, obitelj Addams jezivi su i sablasni kamo god išli.

Nakon uspjeha The Addams Family (2019.) redateljski duo Greg Tiernan i Conrad Vernon donosi nam njezin nastavak The Addams Family 2.

Postava je većinski ista, te uključuje Oscara Isaaca kao Gomeza Addamsa, Charlize Theron kao Morticiu Addams, Chloë Grace Moretz kao Wednesday Addams, a novitet postave je Javon “Wanna” Walton koji će dati glas Pugsley Addamsu, dok je u prošlom filmu to činio popularni Stranger Things glumac Finn Wolfhard. Tu je naravno i legendarna Bette Midler kao baka Addams i Snoop Dogg kao rođak It.

Charlize Theron, poznata po svojim ulogama u Monster (2003.), Mad Max (2015.) i Bombshells (2019.), prekrasno je oživjela Morticiu Addams ili, kako bi njezin lik želio čuti – užasno ju oživjela. Kad ne glumi Morticiu Addams, Theron je zaposlena glumom i produkcijom.

Chloë Grace Moretz u koju smo se svi zaljubili kao neobičnu djevojčicu u Kickass (2010.), već je posuđivale svoj glas u nekoliko animiranih filmova.

Avanture obitelji Addams nisu prva redateljska suradnja Tiernana i Vernona. Smiješni duo nam je donio komičnu priču o našoj hranu kao živim likovima koji žive u supermarketu – Sausage Party iz 2016. godine. Skloni ironiji, filmu The Addams Family 2 dali su tagline: “Nastavak. Kako originalno.”

U prvom filmu prognani iz svoga grada, mladi bračni par Gomez i Morticia Addams sele u napuštenu ludnicu u New Jerseyju. Okruženi močvarom, sigurni i skriveni maglom na vrhu planine, osnuju obitelj. Trinaest godina njihova kći Wednesday ispituje svoju majku o svijetu izvan njihovog doma, no zabrinuta Morticia svaku njezinu znatiželju prekine strahujući od ponovnog prognanstva. Wednesday se pobuni i obitelj Addams se spusti u mali grad. Dočekani su s gađenjem i strahom i pitanje je vremena kada će se građani htjeti riješiti ove čudne obitelji. No, na kraju svih peripetija sve sretno završi i građani ih prihvate u svoj grad shvativši da su svi zapravo malo čudni.

Sada u ovom nastavku priče obitelj Addams je prihvaćena od strane svojih sugrađana i žive sretno iznad močvare. U filmu The Addams Family 2 Pugsley i Wednesday su u godinama kada je djeci zadnja stvar na pameti družiti se s svojom roditeljima, no Gomez ima rješenje – obitelj Addams odlazi na obiteljski odmor!

U kinima SINKRONIZIRANO od 7.10.2021.

ULOGE:

Gomez Addams – Ozren Grabarić

Morticia Addams – Jasna Bilušić

Wedneday Addams – Klara Uglešić

Pugsley Addams – Noa Zelenko

Ujak Fester – Dražen Bratulić

Baka – Mirela Brekalo Popović

Maksim Čudnić – Ronald Žlabur

Ofelija Čudnić – Lora Simikić

Gospodin Mustela – Nikola Dabac

Opaki Roni – Boris Barberi

REŽIJA: Greg Tiernan, Laura Brousseau and Kevin Povlovic

SCENARIJ: Dan Hernandez and Benji Samit

PRODUCENTI: Gail Berman, Conrad Vernon, Danielle Sterling and Alison OBrien

IZVRŠNI PRODUCENTI: Jonathan Glickman, Cassidy Lange and Andrew Mittman

ŽANR: animicija

DISTRIBUCIJA: Editus d.o.o.

Oglas

Komentiraj

komentari