Obiteljsko razigravanje u Muzeju suvremene umjetnosti

OBITELJSKO  RAZIGRAVANJE U MSU – besplatna kreativna radionica za cijelu obitelj u subotu, 12. studenog 2016. u 15 sati u dvorani „Školica“u Muzeju suvremene umjetnosti, Avenija Dubrovnik 17, Novi Zagreb

Teatar PUNA KUĆA poziva sve zainteresirane na treću ovosezonsku kreativnu radionicu za cijelu obitelj „Obiteljsko razigravanje“ koju provodi u suradnji s Muzejom suvremene umjetnosti u sklopu programa MOJ KVART – MOJA KUĆA.

S ciljem poticanja zajedničkog kreativnog druženja cijele obitelji ova kreativna radionica ima za cilj djeci i roditeljima pružiti mogućnost zajedničke kreacije i oslobađanje od tradicionalno definiranih uloga unutar obitelji kroz dramsku igru, pričanje priča, likovni izričaj, ples i poticajnu glazbu.

Ako imate djecu u dobi od 3 do 9 godina, dođite na druženje. Barem jedan roditelj treba biti na radionici s djecom. Obucite udobnu odjeću i obuću za unatarnji prostor u kojoj se možete valjati po podu, skakati i plesati.

Tema ovomjesečne radionice je: KAKO NASTAJU PRIČE
Zato svoje vrijeme rezervirajte u subotu 12. studenog 2016. u 15 sati i provedite sa svojim mališanom zabavno popodne u MSU!
Nakon radionice možete pogledati aktualne izložbe i Stalni postav Muzeja.
Voditeljica: Svetlana Patafta, akademska glumica i dramska pedagoginja

Više o programu saznajte na: www.punakuca.hr

Ulaz na radionicu je slobodan uz obaveznu prijavu na punakuca@punakuca.hr i na tel: 098 9 776 178 najkasnije do petka 11. studenog 2016.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar