Održan najzabavniji praznik SladoleDan u Maksimiru

44 nova sladoleda, Ledo Medo, prava Snjeguljica, oduševili su i male i velike!

Zagreb, 28. svibnja 2016. –  Ove subote park Maksimir je bio u znaku najvećeg i najzabavnijeg praznika sladoleda – SladoleDana koji već drugu godinu za redom organizira Ledo i time obilježava službeni početak sladoledne sezone. SladoleDan je proslavljen zabavnim programom i nizom igara na travi. Na SladoleDanu su se  zabavili i Ana Miščević, Amela Čilić, Ana Strizić, Tea Blažević i Nered koji je otpjevao pjesmu sa sinom.

Na pozornici, zajedno s Ledom Medom, voditeljem Franom Domitrovićem bili su i DJ, mađioničar i Klaun Balonko koji je sve zabavljao izrađujući životinje od balona. Ljubitelji sladoleda mogli su se natjecati u malom nogometu, skakanju u vrećama, štafeti s kornetima, a najsupješnije natjecatelje Ledo je nagradio sladoledima.

„Prošlogodišnje oduševljenje građana nas je motiviralo da organiziramo još bogatiji SladoleDan, a ova današanja atmosfera potvrđuje da smo u tome i uspjeli. SladoleDanom službeno obilježavamo početak sladoledne sezone, a za ovu godinu smo se pripremili bolje nego ikad i osobno vjerujem da ćemo srušiti sve rekorde i tako ostvariti najbolju godinu do sad. Optimizam gradimo na brojnim inovativnim proizvodima, ciljamo nove potrošačke niše i uvodimo nove kategorije. Na tržištu otvaramo sladolednu sezonu s 44 nova sladoleda“ istaknula je Ana Štebih, direktorica marketinga i razvoja u Ledu.

Među inovacijama ove sladoledne sezone izdvaja se Hešteg, sladoled na dva štapića, jedinstven po svom obliku u svijetu. Radi se o sladoledu koji kombinira ukusnu kombinaciju vanilije s preljevom od naranče. I King obitelj dobila je dva nova člana, King Love i King Caramel Adventure, koji su već pronašli svoje obožavatelje.

I ponuda sladoleda u kornetu ove je sezone obogaćena novim članovima Lješnjaka i Maline Cake, a tu je i posebni Kornet Cookie, prvi sladoled u tamnom kornetu. I u segmentu obiteljskih pakiranja Ledo proširuje svoju ponudu Quattro pakiranja sa savršenim kombinacijama okusa i zabavu za cijelu obitelju, a uz Ledo torte svaki trenutak moguće je učiniti posebnim.

Ledo je ove godine dodatno oplemenio praznik SladoleDan, pa je tako u suradnji s djecom doma SOS Dječje selo Lekenik pripremio posebne SladoleDan majice. Građani su uz minimalnu donaciju od 30 kuna mogli nabaviti prekrasne majice, a cjelokupan prihod od prodaje namijenjen je djeci iz doma SOS Dječje selo Lekenik.

„Savršen spoj sunčanog dana, prelijepe prirode Maksimirskog parka i neizbježnog sladoleda, na Ledovom Sladoledanu naše je mališane iz SOS Dječjeg sela Lekenik oborio s nogu. Uzbudljive igre, druženje s Ledom Medom i uživanje u neodoljivim slasticama još ćemo dugo pamtiti. Od srca hvala tvrtki Ledo koja je omogućila našim mališanima da sudjeluju u najslađem prazniku, SladoleDanu, te prodajom majica ukrašenih radovima naše djece, pomogao svoj djeci smještenoj u SOS Dječjim selima u Hrvatskoj“ rekla je gospođa Anamarija Adamek, voditeljica SOS Društvenog centra Hermann Gmeiner u Lekeniku.

A.M.

 

 

Oglas

Komentiraj

komentari