Održana jesenska Čakulaonica!

U neobično toploj jeseni Udruga Sretna Mama ponovno je okupila mame i tate i nastavila Čakulaonicu uz Zvijezdu d.d.!
Radionica je održana 30. listopada 2018. godine u dječjem vrtiću „Pčelica“, Josipa Hamma 2.Ovoga putar sponzor Čakulaonice bila je Zvijezda d.d., a roditeljima je osigurala prigodne poklon pakete kako bi uživali u najnovijim proizvodima i krenuli u nove pobjede.


U tematskom dijelu Čakulaonice razgovaralo se o aktualnoj problematici samohranih roditelja i mogućnostima njihovog rješavanja. Udruga Sretna mama optimistično nastavlja sa svojim aktivnostima kroz jesen i zimu o kojima ćete moći više saznati na www.sretnamama.hr pod rubrikom „Čakulaonice“.
Za sudjelovanje u radionici koja će se održati u prosincu, roditelji se mogu prijaviti na info@sretnamama.hr ili se javiti putem službene Facebook stranice. Broj mjesta je ograničen, stoga se mole svi zainteresirani da se na vrijeme prijave i osiguraju svoje mjesti.

Svi zainteresirani roditelji, vrtići, donatori, predavači, pedijatri mogu se javiti u redakciju Sretne mame kako bi dali svoj doprinos svojim iskustvom, stručnošću u jačanju potpore za ove hrabre roditelje.
M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar