Održana još jedna „Blessfood- večera s porukom“ Radio Dalmacije u Splitu

Po četvrti puta u Splitu, održana je Blessfood „Večera s porukom“ u ambijentu restorana „Adriatic Grašo“, a sredstva su prikupljana za Udrugu „Anđeli“.

Čelni ljudi Radio Dalmacije bili su domaćini „Večera s porukom“ s ciljem prikupljanja sredstava koja će biti donirana Udruzi „Anđeli“, udruzi roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s teškoćama u razvoju.

Gosp.HrvojeTurić, direktor Radio Dalmacije, zahvalio je svima na velikom odazivu i na iznenađenje Udruge „Anđeli“ nabrojio dodatne poklone i opremu koju im doniraju, koja je potrebna Udruzi „Anđeli“, a koje su tijekom ove Blessfood akcije prikupili kako bi olakšali rad udruzi i kvalitetu života njihovim štićenicima.

Radio Dalmacija je ove godine proslavila 20 godina rada, a Večer s porukom za male „Anđele“ bila je samo jedna u nizu humanitarnih aktivnosti najpoznatijeg dalmatinskog radija.

Ovu hvalevrijednu akciju podržali su i Blanka Vlašić, Giuliano i Kristina Đanić, Neda Makjanić Kunić, Ivo Perkušić, Marko Pecotić Peco i mnogi drugi, koji su kupnjom ulaznice pomogli prikupiti novac za male „Anđele“.

vp2

Gospođa Dijana Aničić, predsjednica i osnivačica Udruge „Anđeli“ bila je ganuta dobrim srcem prisutnih te srdačano zahvalila svima na podršci, dolasku i pomoći štićenicima udruge i njihovim roditeljima.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari