Održana kreativna radionica izrade igračaka

U sklopu NIVEA Dječjeg tjedna Savez Društava naša djeca Hrvatske i NIVEA u suradnji s Društvom „Naša djeca“ Maksimir održali su edukativno predavanje i kreativnu radionicu izrade igračaka za roditelje i djecu.

Voditeljica radionice Mirjana Kranželić, samostalna likovna umjetnica i višegodišnja stručna voditeljica likovno-kreativnih radionica i programa za djecu i odrasle, edukativnim predavanjem objasnila je što je igračka, koja je njezina uloga u odrastanju djece, zašto je igračka važna te od kojih se sve materijala može napraviti.

Nakon predavanja djeca i njihovi roditelji su svoju kreativnost pokazali u kreativnoj radionici prilikom izrade igračaka.

Radionica je održana u sklopu NIVEA projekta ”Neka odrastanje bude dječja igra” koji se provodi treću godinu zaredom te ukazuje na važnost igre za dječji razvoj. Educirani volonteri Društava naša djeca, koji su prošli kreativne seminare i edukaciju u sklopu projekta, nastavit će provoditi besplatne radionice za roditelje i djecu diljem Hrvatske do 9. listopada kada završava NIVEA Dječji tjedan, tradicionalna aktivnost Saveza društava Naša djeca i Društava Naša djeca u gradovima i općinama, a koju je ove godine podržala i NIVEA.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar