Održana plesna„Blessfood- večera s porukom“ za SOS Dječje selo Hrvatska

Najbolje hrvatske profesionalne plesačice, zvijezde televizijskog showa „Ples sa zvijezdama“ u ulozi domaćica održale su „Blessfood- večeru s porukom“ u zagrebačkom restaurantu Spoon.

Tamara Despot, Petra Jeričević, Gabriela Pilić i Marija Marinčić zajedno sa svojim plesnim partnerima osvojile su impresivnim nastupima sve nazočne goste. Pod pokroviteljstvom prijatelja projekta Samsunga i uz plesne ritmove najboljih hrvatskih profesionalnih plesača održana je još jedna nezaboravna „Večer s porukom“ za nabavu školske opreme za djecu iz SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Među gostima bili su gradonačelnik Zagreb Milan Bandi sa suradnicama, pjevač Giuliano Đanić, Ištvan Varga, Damir Horvatinčić, Mirjana Mikulec i mnogi drugi.

„Naučile smo biti u centru pažnje na plesnom podiju, a sada smo opet na plesnom podiju – samo u humanitarne svrhe. Vidimo večeras ovdje mnogo kolega iz plesnog svijeta i drago nam je da će plesači nastaviti ovu tradiciju humanosti kroz naredne Večere s porukom. Došli su nam mnogi dragi ljudi, zadovoljne smo odazivom i rado ćemo ponoviti ovakvo domaćinstvo, jer se kao domaćice osjećamo odlično“ rekle su Petra, Marija, Tamara i Gabrijela.

„Zahvaljujem svim prijateljima i uzvanicima na odazivu. Svega ovoga ne bi bilo da nema naših dragih plesačica.Prikupljena sredstva utrošit će se za potrebe nabave školskog pribora za novo polugodište za SOS Dječje selo Hrvatska, i to za 50 školaraca SOS-Dječjeg sela Lekenik i za 56 školaraca SOS-Dječje selo Ladimirevci. Hvala svima što brinu o našoj djeci.“rekla je nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela HrvatskaVišnja Tuškan-Krupić.

„Drago mi je da smo se moji suradnici i ja mogli pridružiti ovoj humanitarnoj akciji Blessfooda. Svi smo pozvani da činim dobro i da pomažemo potrebitima. I Grad Zagreb i ja osobno ćemo se pridružiti ovom nacionalnom projektu kao domaćini jedne od slijedećih večera“ najavio je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari